Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | S-a întors Saeid! Situaţia incredibilă în care a fost implicat. De ce a fost ţinut cu forţa în Iran în ultimele două luni: "Nu credeam că voi mai rezolva"

EXCLUSIV | S-a întors Saeid! Situaţia incredibilă în care a fost implicat. De ce a fost ţinut cu forţa în Iran în ultimele două luni: "Nu credeam că voi mai rezolva"

Handbal

Comentarii

Încă de la începutul sezonului, Dinamo nu s-a putut baza pe portarul titular, Saeid Heidarirad. Plecat în vară în vacanţă, iranianul a fost oprit în ţara natală pentru a efectua stagiul militar.

Când să revină în România, Saeid Heidarirad a fost oprit de autorităţi, i s-a luat paşaportul, apoi a fost trimis în armată, unde ar fi trebuit să stea doi ani. După aproximativ două luni, portarul şi-a rezolvat problemele şi a fost lăsat să părăsească ţara. Astfel, miercuri, iranianul a efectuat primul antrenament din acest sezon alături de dinamovişti.

"A fost foarte dificil pentru mine , pentru că îmi doream să vin să joc la Dinamo, dar nu eram lăsat să părăsesc ţara. Trebuia să fac cei doi ani de armată. Abia ieri am reuşit să rezolv problema în faţa judecătorilor, am obţinut paşaportul şi am putut pleca din ţară. În fiecare zi stăteam la poliţie sau le judecătorie. Nu credeam că voi mai rezolva.
 
Eu le explicam că sunt jucător profesionist, că am contract cu un club din Europa, dar ei nu voiau să înţeleagă acest lucru. Mi-a fost tare dor de Dinamo, este clubul meu de suflet, iar oamenii de aici sunt deosebiţi. Toată lumea m-a sunat zilnic să mă întrebe ce am rezolvat. Le mulţumesc inclusiv fanilor. Ei mi-au trimis mesaje de încurajare şi îmi spuneau că mă aşteaptă să mă întorc cât mai repede. Îmi doresc acum ca la meciul cu Leon sala să fie arhiplină, să pot să apăr şi să demonstrez ce plăcere am atunci când sunt în poarta lui Dinamo.

Urmăream rezultatele pe internet din Liga Campionilor, le ţineam pumnii băieţilor, dar, în acelaşi timp, eram foarte supărat că nu puteam să îi ajut şi eu. Cred că Dinamo are o şansă importantă să meargă în turul al doilea. Sunt convins că putem să-i învingem pe cei de la Leon, aşa cum am făcut şi cu Wisla Plock" , a declarat Saeid Heidarirad pentru Telekom Sport.
 
Dinamo este lider în grupa D a Ligii Campionilor, iar acum se pregăteşte pentru meciul cu Wisla Plock. Partida este sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 19:00, în direct la Telekom Sport 2.

Afla mai multe despre: dinamoromaniawisla plockademar leon 

viewscnt
Articole similare