Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Scandal pe medicaţia primită de loturile de kaiac-canoe: ”Primim cele mai slabe medicamente”

EXCLUSIV | Scandal pe medicaţia primită de loturile de kaiac-canoe: ”Primim cele mai slabe medicamente”

Alte sporturi

Comentarii

Sportivii loturilor de kaiac-canoe petrec 24 de ore din 24 în baza de lângă complexul Izvorani, acolo unde pregătesc participările la marile competiţii internaţionale. Rar se întâmplă ca aceştia să părăsească bază. Doar în cele câteva zile de pauză oferite de către antrenori. Toată lumea se aşteaptă ca din toate punctele de vedere lucrurile să decurgă ceas. Doar că ultima informaţie primită pe surse de site-ul telekomsport.ro dovedeşte contrariul.

Chiar dacă nimeni nu are voie să vorbească despre lipsuri, subiectul fiind considerat ca şi inexistent de către oficialii federaţiei de specialitate, totuşi, informaţiile din lotul de kaiac-canoe ajung destul de rapid la presă. Ultima nemulţumire este legată de administrarea medicamentelor şi susţinătoarelor de efort. ”Noi primim cele mai slabe medicamente. Cele pe care federaţia le achiziţionaeză conform normativelor în rigoare, prin licitaţie, cu cel mai scăzut preţ. Se ştie că dacă un produs costă puţin, în privinţa calităţii lui este pe măsura preţului dat. Aşa se întâmplă şi la noi. Da, medicaţie primim, dar calitatea acestor produse nu se compară cu cele care costă de două sau trei ori mai mult. Asta e. Nu avem ce face, Mergem mai departe şi aşa”, a declarat un apropiat al lotului de kaiac-canoe, care, firesc, a ţinut să-şi menţină anonimatul.

Au fost îndemnaţi la dietă!

Nu este pentru prima dată când sportivii de la kaiac-canoe sunt ţinta dezinteresului oficialilor din sportul românesc. În topul gafelor nescuzabile se află declaraţia fostului ministru al tineretului şi sportului, Ioana Bran, care întrebată fiind cum poate trăi un sportiv dinamovist cu 25 de lei alocaţi hranei zilnice, aceasta a demonstrat că habar nu are de ceea ce înseamnă lumea sportului de performanţă. Ea le-a sugerat sportivilor că trebuie să ţină dietă pentru a avea performanţe notabile la marile competiţii la care particip. De-a râsul, plânsul!

În încercarea noastră de a obţine un punct de vedere şi din partea preşedintelui FR de Kaiac-Canoe, acesta nu a răspuns la telefon.

Afla mai multe despre: kaiac-canoemedicamente slabe la kaiac-canoe 

viewscnt
Articole similare