Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Schimbare totală! Apropiatul de la CFR Cluj al lui Dan Petrescu a anunţat cu ce club important semnează antrenorul: salariu de milioane de euro

EXCLUSIV | Schimbare totală! Apropiatul de la CFR Cluj al lui Dan Petrescu a anunţat cu ce club important semnează antrenorul: salariu de milioane de euro

CFR Cluj

Comentarii

Fostul antrenor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, are parte de o perioadă liberă, după performanţele reuşite în Gruia în ultimii trei ani. "Bursucul" se află în căutarea unui nou club, iar oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a anunţat că antrenorul e în "discuţii avansate" cu un club din "zona arabă". Cel mai vehiculat nume, în ultima perioadă, a fost Al Nassr, din Arabia Saudită.

Dan Petrescu nu duce lipsă de oferte, mai ales după ce şi-a crescut cota în ultimii ani. Cu CFR Cluj, antrenorul a cucerit trei titluri de campion şi a avut parte de două participări în Europa League. Totuşi, cel mai probabil, Dan Petrescu va părăsi Europa. 

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a dezvăluit cu cine negociază Dan Petrescu! "Sunt discuţii avansate din zona arabă"

Informaţii despre posibila destinaţie a lui Dan Petrescu au ajuns şi la CFR Cluj. Marius Bilaşco, oficialul campioanei cu care Dan Petrescu a colaborat în ultimii ani, a dat câteva indicii despre viitorul tehnicianului. 

Iniţial, Marius Bilaşco a fost întrebat dacă are informaţii despre posibila instalare a lui Dan Petrescu la U Craiova, rivala CFR-ului din lupta pentru titlu: "N-aş putea să spun că nu, pentru că nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla în viitor", a declarat Marius Bilaşco pentru Telekom Sport. 

În această perioadă, Dan Petrescu e în Dubai, în Emiratele Arabe Unite, fiind surprins în câteva imagini în care se află în vacanţă. În paralel, fostul antrenor de la CFR Cluj negociază cu un club din zona Golfului"Dar, din ce ştiu eu, Dan Petrescu are discuţii afară. Sunt discuţii avansate. Da, ceva din zona arabă. Eu aşa cred, că va pleca acolo. E şi vorba despre partea financiară", a declarat Marius Bilaşco pentru Telekom Sport. 

Al-Nassr, din Arabia Saudită, e clubul care s-a arătat interesat de Dan Petrescu, iar mutarea ar urma să se ridice la suma de 8.5 milioane de euro. Pentru a-l demite pe actualul antrenor, Rui Vitoria, Al Nassr e nevoită să plătească o clauză de 6 milioane de euro, în timp ce salariul fostului antrenor de la CFR Cluj ar fi de 2.5 milioane de euro anual. 

Dan Petrescu schimbă continentele şi alege Asia, din nou

"Sunt speculaţii, nu ştiu de unde au apărut. Ludogoreţ e un club mare şi sunt pregătit să devin antrenorul acestei echipe. Totuşi, nimeni nu m-a căutat", a declarat Dan Petrescu pentru presa din Bulgaria. Totuşi, Stanislav Ghencev şi-a păstrat postul de antrenor principal, iar conducerea campioanei din Bulgaria nu a acţionat în cazul lui Petrescu.

Deşi presa din străinătate a notat că echipe precum Sheffield Wednesdey, Nantes şi Boavista l-ar fi dorit pe Dan Petrescu, se pare că antrenorul va părăsi Europa şi va face pasul către Asia, acolo unde le-a mai antrenat pe: Al Arabi (Qatar), Jiangsu Suning (China), Al Nasr Dubai (Emiratele Arabe Unite) şi Guizhou Hengfeng (China). 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujmarius bilascodan petrescu cfr clujdan petrescu al nassral nassrclub dan petrescu 

viewscnt
Articole similare