Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sfaturi pentru Ianis Hagi! Ce trebuia să facă în situaţia stânjenitoare de la meciul cu Leverkusen: "După aia te ştiu de jupân"

EXCLUSIV | Sfaturi pentru Ianis Hagi! Ce trebuia să facă în situaţia stânjenitoare de la meciul cu Leverkusen: "După aia te ştiu de jupân"

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a trăit joi, în UEFA Europa League, un moment mai puţin plăcut. În eşecul cu 3-1 în faţa lui Bayer Leverkusen, de pe teren propriu, Ianis n-a fost lăsat să execute două faze fixe.

Sorin Cârţu, preşedintele lui U Craiova, a spus, în direct la Telekom Sport, ce trebuia să facă fiul "regelui" în această situaţie. 

"Iei mingea şi o dai direct în poartă şi după-aia te ştie lumea de jupân. Aşa ce se facă... Depinde şi ăla cum e înfipt în vestiar, cât e de important", a spus Cârţu în cadrul emisiunii Sport Report. 

Ianis Hagi a fost doar rezervă cu Bayer Leverkusen, scor 1-3, pe teren propriu, în optimile Europa League. Totuşi, Steven Gerrard l-a trimis pe teren în minutul 68, când Bayer conducea cu 2-1, în speranţa că Ianis va avea vreun moment de sclipire, aşa cum s-a întâmplat şi în ”dubla” cu Braga. Acel moment n-a venit, dar două situaţii din timpul meciului lasă de înţeles că Ianis Hagi nu are cea mai bună relaţie cu vestiarul. Sau cu o parte dintre jucători.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare