Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Situaţia dezastruoasă în care a ajuns unul dintre marile cluburi din Liga 1: ”Jucătorii se antrenează pe jumătate de teren sintetic”

EXCLUSIV | Situaţia dezastruoasă în care a ajuns unul dintre marile cluburi din Liga 1: ”Jucătorii se antrenează pe jumătate de teren sintetic”

Superliga

Comentarii

Dănuţ Lupu vorbeşte despre situaţia dezastruoasă în care a ajuns unul dintre cele mai mari cluburi din România, Dinamo. Fostul mare mijlocaş susţine că, de două luni, jucătorii se antrenează doar pe teren sintetic.

Venirea lui Pablo Cortacero s-a transformat într-un adevărat dezastru pentru Dinamo, unul dintre marile cluburi din România. Echipa se bate acum pentru evitarea retrogradării, este copleşită de datorii şi jucătorii au ajuns să se antreneze pe teren sintetic, o suprafaţă improprie pentru fotbalul profesionist.

Situaţia în care a ajuns Dinamo, unul dintre marile cluburi din România

Dinamo n-a mai câştigat de şase etape în Liga 1 şi echipa este ameninţată cu retrogradarea. Dănuţ Lupu spune că jucătorii se antrenează în condiţii dezastruoase, nedemne de un club precum Dinamo. Fostul mare mijlocaş susţine că antrenamentele se fac pe un teren sintetic din cantonamentul de la Săftica, deoarece nu are cine să îndepărteze zăpada de pe celelalte terenuri:

”Să ştiţi că e foarte greu să joci la ora actuală la Dinamo, nu numai datorită faptului că, vezi Doamne... dar situaţia prin care trec, se antrenează doar pe sintetic, ei de două luni se antrenează doar pe sintetic şi pe sinteticul de la Săftica, de multe ori pe jumătate de teren, e greu să dai zăpada de pe tot terenul.

Ai baza de la Săftica, unde ai trei terenuri, dar e greu să dai zăpada la o parte de pe teren, trebuie să o dea cineva. Eu îmi doresc din tot sufletul ca această echipă să reuşească să se salveze, pentru că nu asta e valoarea lor. Dar, dacă stai puţin şi te gândeşti câte probleme ai şi nu-i ajută nimeni... să ştii că în fotbal nu doar banii contează”, a declarat Dănuţ Lupu la Telekom Sport.

Dinamo a pierdut şi în această etapă, 0-1 cu Poli Iaşi, ultima clasată. În acest moment, echipa din Ştefan cel Mare se află pe locul 14 din 16 echipe.

Afla mai multe despre: danut lupu 

viewscnt
Articole similare