Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Trebuie să scot şi eu bani din ceva. Măcar chiria, nu?". Gigi Becali, cerere de ultim moment înainte de reluarea Ligii 1

EXCLUSIV | "Trebuie să scot şi eu bani din ceva. Măcar chiria, nu?". Gigi Becali, cerere de ultim moment înainte de reluarea Ligii 1

Superliga

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, îşi doreşte meciuri în spectatori în Liga 1, pentru a mai reduce din pierderile cauzate de pandemia de coronavirus.

LPF depune eforturi pentru a obţine aprobări în privinţa disputării partidelor din Liga 1 cu spectatori, cu respectarea distanţării sociale. Gigi Becali crede că acest scenariu este unul care poate fi respectat:

"Dacă în Polonia sunt 1000, la noi ar trebui 10% din capacitate. (n.r. - S-ar mai amortiza din pierderi?) Normal, de unde pot să cheltuiesc? Trebuie să scot şi eu bani din ceva. Măcar chiria, nu? E in aer liber, n-ai nevoie de măşti, ei trebuie să respecte distanţarea socială", a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport.  

Justin Ştefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a vorbit, într-o intervenţie telefonică la Telekom Sport, despre ce s-ar întâmpla dacă un fotbalist din Liga 1 s-ar infecta cu noul coronavirus.

Reluarea sezonului din Liga 1 este tot mai aproape. În mod normal, campionatul ar trebui să reînceapă pe 13 iunie, însă oficialii de la LPF se pregătesc de orice scenariu posibil, astfel că este luată în calcul şi varianta ca un fotbalist să fie infectat cu COVID-19.

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare