Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Tunul” pe care-l pregăteşte Gigi Becali. Jucător pe care l-ar putea vinde într-unul dintre marile campionate: ”E de mare calitate”

EXCLUSIV | ”Tunul” pe care-l pregăteşte Gigi Becali. Jucător pe care l-ar putea vinde într-unul dintre marile campionate: ”E de mare calitate”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică s-a declarat impresionat de calităţile unuia dintre foştii săi jucători, Dennis Man. Fostul antrenor al FCSB-ului este de părere că Man are potenţial să joace în cele mai tari campionate din Europa.

Fostul atacant îşi pune mari speranţe în Dennis Man, despre care spune că are calităţile necesare pentru a jucat într-un campionat de top. Însă Dică este de părere că ar putea fi şi mai eficient, dacă ar trece în spatele vârfului, poziţie pe care îşi poate pune în valoare mult mai bine calităţile.

”E un jucător de mare calitate, de perspectivă, l-am antrenat un an jumătate, l-am văzut cum a crescut de la meci la meci, eu am mare încredere în el că va ajunge un jucător de mare valoare, are potenţial munceşte foarte mult. (Ce înseamnă de mare valoare?) Cred că poate să ajungă în campionate puternice, Spania, Italia, Anglia, Germania. Poate juca în primele patru.

(Primele patru?) Eu aşa cred. Pentru că el joacă în dreapta. Şi eu, când am început, nu puteam juca direct al doilea atacant. Stânga, dreapta, când am ajuns să joc al doilea vârf am avut şi reuşite mai multe. El, când va ajunge să joace în zonă centrală, pentru că e un jucător care ajunge în careu şi marchează goluri, e mereu, are execuţie, va da multe goluri. E bun şi 1 contra 1, cu siguranţă va reuşi să devină unul dintre cei mai buni din România. Uşor, uşor, cu timpul va trebui să ajungă să joace al doilea vârf”,
a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport. 

În ultimul an, Dennis Man a fost monitorizat de mai multe cluburi importante din Europa. Gigi Becali a declarat că chiar şi Manchester United a întrebat de mijlocaşul de 20 de ani, dar spune că nu-l vinde pentru mai puţin de 30 de milioane de euro. AS Roma, Zenit sau Fenerbahce sunt alte echipe despre care s-a scris că ar fi interesate de Man.

Afla mai multe despre: nicolae dicadennis man 

viewscnt
Articole similare