Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un antrenor român vede cu ochi buni amânarea barajului cu Islanda: "Sunt mult mai puternici ca noi"

EXCLUSIV | Un antrenor român vede cu ochi buni amânarea barajului cu Islanda: "Sunt mult mai puternici ca noi"

Echipa națională

Comentarii

Barajul din Liga Naţiunilor, dintre Islanda şi România a fost amânat, iar Dan Alexa, noul antrenor de la Rapid, vede partea plină a paharului.

Dan Alexa este de părere că Islanda ar fi avut un avantaj clar în faţa noastră dacă meciul s-ar fi disputat la data stabilită iniţial, având în vedere şi cum ar fi arătat terenul din Islanda în luna martie, dar şi forţa jucătorilor nordici: "Un teren greu ne-ar fi dezavantajat pentru că islandezii clar sunt mult mai puternici ca noi fizic. Eu cred că pe un teren greu câştig de cauză ar fi avut islandezii, vorbind strict tehnic dacă s-ar fi jucat meciul", a spus antrenorul, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Programat ulterior pentru 4 iunie, meciul dintre Islanda şi România nu se va mai disputa nici atunci. Rămâne de văzut ce dată va stabili UEFA, însă, în orice caz, antrenorul de la Rapid crede că va fi dificil după această perioadă, din cauza antrenamentelor limitate pe care le pot face jucătorii acasă: "Acum repet, e cam aceeaşi situaţie, fiecare jucător stă acasă, nu ştii cum se întorc din perioada asta, din izolare, jucăm pe ce dată?", a mai zis Alexa. 

Câştigătoarea dintre România şi Islanda va înfrunta câştigătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria pentru un loc la Campionatul European de anul viitor. 

Afla mai multe despre: dan alexaromania 

viewscnt
Articole similare