Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un tricolor spune lucrurilor pe nume: "Poate e benefică amânarea partidei cu Islanda"

 EXCLUSIV | Un tricolor spune lucrurilor pe nume: "Poate e benefică amânarea partidei cu Islanda"

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi i-a cucerit pe tricolori, mai ales după performanţele reuşite la naţionala U21 a României. Alex Maxim crede că naţionala ar putea profita de amânarea partidei cu Islanda, meci crucial pentru calificarea la EURO.

Alex Maxim speră ca Mirel Rădoi să inoveze la echipa naţională a României. De asemenea, internaţionalul consideră că staff-ul poate pregăti în detaliu partida cu Islanda, după ce fotbalul a fost oprit. "Toată lumea a auzit lucruri frumoase despre ce a făcut la U21 şi sunt sigur că va face o treabă foarte bună şi la echipa naţională. Poate că într-un fel sau altul a fost benefică pentru ei amânarea aceasta până în toamnă. 

Îmi doresc ca el să vină cu lucruri noi, lucruri benefice pentru echipa naţională şi să califice echipa naţională la Campionatul European", a declarat Alex Maxim pentru Telekom Sport. 

Selecţionerul Mirel Rădoi şi staff-ul său continuă munca în vederea meciului cu Islanda, care a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Fostul căpitan din Ghencea a oferit un interviu pentru FRF.ro în care a explicat cum decurg pregătirile pentru partida de la Reykjavik.

 

Afla mai multe despre: alex maximromania 

viewscnt
Articole similare