Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Uşor, nu s-a întâlnit hoţul cu prostul!". Anunţ din interiorul FCU Craiova: oltenii nu vor "sparge banca" pentru transferuri şi salarii

EXCLUSIV | "Uşor, nu s-a întâlnit hoţul cu prostul!". Anunţ din interiorul FCU Craiova: oltenii nu vor "sparge banca" pentru transferuri şi salarii

Superliga

Comentarii

Invitat la Sport Report de la Telekom Sport, Marcel Puşcaş (60 de ani), preşedintele oltenilor, a anunţat că echipa lui Adrian Mititelu nu va arunca sume în stânga şi în dreapta pentru transferuri şi salarii. Puşcaş a spus că a primit o mulţime de propuneri de jucători de la impresari şi alţi oameni din fotbal, de când a revenit la FCU Craiova.

FCU Craiova a revenit în Liga 1 după 11 ani, iar acum trebuie să-şi contureze un lot puternic de jucători după ce a renunţat deja la 12 dintre fotbaliştii cu care a obţinut promovarea pe prima scenă. Totuşi, Marcel Puşcaş a spus că transferurile se vor face cumpătat şi banii nu vor fi aruncaţi pe fereastră, pe jucători cu nume, dar care n-au mai jucat de mult timp la nivel bun.

Salariile nu vor fi deloc mari la echipa condusă de Adrian Mititelu: "Mâine avem o întâlnire pentru a pune la punct o listă de jucători, sunt 2-3 variante. Eu am primit de trei zile, nici nu sunt bine venit la Craiova şi am primit 60 de propuneri de jucători din Uruguay, Albania şi din Finlanda până în Feroe, din Algeria până la Somcâta. Uşor, nu s-a întâlnit hoţul cu prostul. Tu vii de la 2.000 şi vrei de 4 ori salariul ca să ce? Că trebuie să te deplasezi 200 de km? Că fotbalul pe care-l joci e tot ăla. La fel centrezi în spatele porţii", a spus Marcel Puşcaş, la Telekom Sport.

Adrian Mutu, aproape să semneze cu FCU Craiova! Negocierile, pe ultima sută de metri

La Sport Report, Marcel Puşcaş a vorbit despre cum decurg negocierile dintre clubul său şi Adrian Mutu, antrenorul care are cele mai mari şanse să preia formaţia din Bănie.

"Urmează să dea, în foarte scurtă vreme. E destul de greu, mereu la negocieri se schimbă câte un cuvânt, câte un paragraf. Stai ca mai punem, mai adăugăm. Asta înseamnă negociere. Şi Mutu vrea să se protejeze, şi noi vrem. Avem nevoie de Mutu, dar şi Mutu are nevoie de noi. E un antrenor de perspectivă. Are nevoie de un club care să-i pună totul la dispoziţie.", a mărturisit oficialul oltenilor, pentru Telekom Sport.

După promovarea în Liga 1, FCU Craiova a renunţat la 12 jucători şi la antrenroul Eugen Trică.

Afla mai multe despre: marcel puscasliga 1fcu craiovatransferurisalarii 

viewscnt
Articole similare