Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Verdictul lui Dică! Ei sunt fotbaliştii români tineri cu cel mai mare potenţial din Liga 1. Care dintre foştii săi jucători au prins lista nominalizaţilor

EXCLUSIV | Verdictul lui Dică! Ei sunt fotbaliştii români tineri cu cel mai mare potenţial din Liga 1. Care dintre foştii săi jucători au prins lista nominalizaţilor

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică s-a despărţit în decembrie de FCSB. Tehnicianul originar din Piteşti a antrenat formaţia roş-albastră între iunie 2017 şi decembrie 2018, perioadă în care FCSB a câştigat 46 din cele 80 de meciuri cu Dică antrenor.

Unul dintre cei mai promiţători tineri antrenori din România, Dică a avut timp în această perioadă să remarce câţiva dintre tinerii fotbalişti români din Liga 1 care pot exploda în perioada următoare.

Doi dintre ei, Băluţă şi Ianis Hagi sunt la un pas de un transfer în Serie A: ”Cu siguranţă se pot concentra (n.r dacă rămân până în vară la Viitorul), dacă s-a întâmplat acest lucru cum spui tu, cu siguranţă că sunt jucători tineri, Gică ştie foarte bine ce are de făcut cu ei şi vor da totul pentru echipă pentru că fără ajutorul lui Gică Hagi nu ajungeau la un nivel aşa ridicat cum sunt acum de la o vârstă fragedă” a declarat Dică la Telekom Sport.

Alţi doi fotbalişti tineri, cu mare potenţial, pe care Dică i-a avut la dispoziţie la FCSB pot ajunge în opinia fostului tehnician al roş-albaştrilor foarte sus: ”Eu îl văd pe Dennis Man, care este un jucător interensat, Hagi iar este un jucător bun, Băluţă, Florinel Coman... Avem mulţi jucători interesanţi în acest moment, jucători de viitor, chiar şi Moruţan care şi el de când a venit la Steaua a avut multe momente în care a avut evoluţii bune” a mai spus Dică în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Moruţan, unul dintre fotbaliştii de mare viitor menţionaţi de Dică ar putea fi împrumutat de FCSB în acest sezon. Fostul său antrenor refuză însă acest zvon: ”Sincer nu l-aş vedea pentru că eu în aceste 6 luni cât am fost eu la Steaua a jucat, mai sunt aceste 6 luni în care odată cu începerea campionatului antrenorul se va baza pe el. Apoi de la anul sunt jucătorii 98,99, născuţi 2000, sub 21 de ani csare trebiuie să joace şi au nevoie de Moruţan” a mai declarat fostul tehnician al vicecampioanei. 

Afla mai multe despre: nicolae dicăfcsbdennis man,  

viewscnt
Articole similare