Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Veteranii Ligii I şi-au făcut planurile de retragere. Pleşca, glume cu Dâlbea despre finalul carierei: "Hai la Mediaş să nu rămân eu cel mai bătrân"

EXCLUSIV | Veteranii Ligii I şi-au făcut planurile de retragere. Pleşca, glume cu Dâlbea despre finalul carierei: "Hai la Mediaş să nu rămân eu cel mai bătrân"
Comentarii

Răzvan Dâlbea (39 de ani) şi Răzvan Pleşca (38 de ani) sunt veteranii Ligii I, iar ambii evoluează în Judeţul Sibiu, la FC Hermannstadt, respectiv la Gaz Metan Mediaş.

Imediat după Răzvan Pleşca, pe locul al treilea în topul celor mai bătrâni jucători din Liga I, cu doar câteva zile mai mic decât portarul medieşenilor, vine Ovidiu Hoban, legitimat la CFR Cluj.

"Cu siguranţă e o coincidenţă că doar nu o fi apa mai pură decât în alte părţi, în zona Ardealului. Atât Răzvan Dâlbea, cât şi Ovidiu Hoban, ambii sunt jucători pe care eu îi apreciez foarte mult, nu este întâmplător că au ajuns să joace până la această vârstă, îi cunosc pe amândoi, sunt jucători profesionişti, foarte preocupaţi şi motivaţi atunci când intră în teren.

Eu chiar anul trecut glumeam cu Dâlbea, pentru că îmi spunea că el vrea să se lase şi eu încă îmi doream să mai joc, dar nici nu voiam să fiu cel mai bătrân jucător din Liga I, aşa că i-am spus: <<Răzvane, te rog, mai continuă şi tu, iar dacă nu îţi mai propun cei de la Sibiu prelungirea contractului, te luăm la Mediaş doar ca să nu rămân eu cel mai bătrân din Liga I>>.

Şi mie îmi expiră contractul cu Mediaş şi dacă voi decide să continui cu siguranţă îl voi convinge şi pe el să continue. Dacă nu la Hermannstadt, măcar aici la Mediaş" , a spus Răzvan Pleşca pentru Telekom Sport.

  • Pleşca a mai evoluat în carieră pentru FC Naţional, Poli Iaşi şi FC Botoşani
  • 281 de meciuri a strâns Pleşca în Liga I

  • 162 de meciuri a adunat Dâlbea în Liga I
  • 13 goluri şi 5 pase decisive are mijlocaşul la nivelul primei ligi
  • Unirea Alba Iulia, Voinţa Sibiu, ASA Târgu Mureş, Săgeata Năvodari, CSM Vâlcea sunt echipele din cariera lui

Afla mai multe despre: dalbea 

viewscnt
Articole similare