Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Viitorul, la un pas de a prelungi împrumutul lui Cristi Ganea de la Athletic Bilbao: "S-au făcut demersuri"

EXCLUSIV | Viitorul, la un pas de a prelungi împrumutul lui Cristi Ganea de la Athletic Bilbao: "S-au făcut demersuri"

Farul Constanța

Comentarii

Cristian Ganea (28 de ani) a fost împrumutat de Viitorul Constanţa de la Athletic Bilbao la începutul acestui an, iar clubul antrenat şi patronat de Gică Hagi este la un pas să prelungească înţelegerea cu clubul basc.

Împrumutul lui Ganea la Viitorul expiră la finalul lunii iunie, dar în condiţiile în care sezonul din Liga 1 se va prelungi, Viitorul va avea nevoie de serviciile internaţionalului român şi după acea dată. 

Cristian Bivolaru, directorul sportiv de la Viitorul, a confirmat, în exclusivitate pentru Telekom Sport, că prelungirea împrumutului lui Ganea este ca şi făcută: "Din ce ştiu eu s-au făcut demersuri pentru prelungirea împrumutului lui Cristi Ganea.

Împrumut care expira la 1 iunie, cred. Şi nu cred că vor fi probleme din partea celor de la Bilbao", a declarat Bivolaru pentru Telekom Sport. 

Şase partide a jucat Ganea pentru Viitorul de la revenire, pentru care a înscris şi un gol, în meciul cu Academica Clinceni, din play-out. Anterior, Ganea jucase trei ani pentru FC Viitorul. În 2018, el a fost vândut la Athletic Bilbao pentru 1 milion de euro

 

Afla mai multe despre: cristian ganeaviitorulathletic bilbao 

viewscnt
Articole similare