Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Viorel Moldovan nu mai vine la Dinamo. Ionuţ Negoiţă n-a vrut să accepte condiţiile puse de Chindia. Ce au cerut dâmboviţenii

EXCLUSIV | Viorel Moldovan nu mai vine la Dinamo. Ionuţ Negoiţă n-a vrut să accepte condiţiile puse de Chindia. Ce au cerut dâmboviţenii

Superliga

Comentarii

Varianta Viorel Moldovan la Dinamo a căzut. Ionuţ Negoiţă nu a fost de acord cu pretenţiile celor de la Chindia Târgovişte, club la care antrenează fostul mare internaţional român.

Situaţia la Dinamo rămâne în continuare incertă. Conducerea caută un înlocuitor pentru Eugen Neagoe, care a fost forţat să se retragă o perioadă după infarctul miocardic suferit în timpul meciului cu Craiova. Cea mai inspirată variantă părea a fi Viorel Moldovan, în prezent antrenor la Chindia Târgovişte.

Însă negocierile nu s-au încheiat cu succes. Pentru a-i da drumul la Dinamo, Chindia a solicitat o compensaţie de 45.000 de euro, împrumutul lui Mihai Neicuţescu până la finalul acestui sezon, plus 20% dintr-o eventuală revânzare a atacantului de 20 de ani.

Ionuţ Negoiţă n-a fost însă de acord cu toate aceste condiţii, aşa că Viorel Moldovan nu va mai veni în Ştefan cel Mare. Şefii lui Dinamo sunt acum nevoiţi să caute o nouă variantă de antrenor:

Afla mai multe despre: viorel moldovan 

viewscnt
Articole similare