Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Vrea să controleze totul!” Dinu Gheorghe, vorbe grele la adresa lui Rednic: ”A încercat mereu să îl copieze pe Lucescu”

EXCLUSIV | ”Vrea să controleze totul!” Dinu Gheorghe, vorbe grele la adresa lui Rednic: ”A încercat mereu să îl copieze pe Lucescu”

Fotbal intern

Comentarii

Dinu Gheorghe îl acuză pe Mircea Rednic că suferă de mania şefiei. De altfel, noul preşedinte al Dunării Călăraşi mai spune că antrenorul ”câinilor” n-a făcut nimic altceva până acum decât să încerce să-l copieze pe Mircea Lucescu.

”Şi el şi Andone au încercat mereu să îl copieze pe Lucescu, să controleze totul, dar... sigur, poate fi team-manager, dar atunci lucrurile se schimbă. Team managerul trebuie să aibă altă forţă financiară, în primul rând. Aici, la Dinamo, el e şi finanţator şi team-manager şi antrenor... îi place probabil. Să sperăm că va reuşit”, a spus Dinu Gherghe în exclusivitate la Telekom Sport.

Dinu Vamă că mai spune că el a fost cel care l-a împins spre această meserie pe Rednic, pe când era preşedinte la Rapid, iar succesul acestuia i se datorează în mare măsură: ”El e antrenor şi datorită faptului că, în 2000, am fost cel care l-a împins în această meserie, la Rapid. Într-o dispută fantastică cu George Copos atunci, care se opunea total, dar am avut argumente şi se pare că am avut mână bună cu Rednic.”

FC Dinamo Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Dunărea Călăraşi, în prima etapă a play-out-ului Ligii I. Golurile au fost marcate de Nistor, în minutul 24, şi Montini, în minutul 90+4.

Afla mai multe despre: dinu gheorghemircea rednic 

viewscnt
Articole similare