Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Există posibilitatea ca Gaz Metan să se retragă din campionat? Ce spune Ilie Poenaru: ”Sunt solidar cu jucătorii”

Există posibilitatea ca Gaz Metan să se retragă din campionat? Ce spune Ilie Poenaru: ”Sunt solidar cu jucătorii”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a pierdut duelul cu FC Botoşani, scor 1-2, iar problemele financiare de la club continuă să îşi spună cuvântul.

FC Botoşani a primit vizita celor de la Gaz Metan Mediaş în a 20-a etapă a Ligii 1. Moldovenii au reuşit să se impună, scor 2-1, graţie golului senzaţional marcat pe final de meci de Edjouma.

Jucătorii lui Ilie Poenaru s-au zbătut, dar nu au putut scoate un rezultat pozitiv împotriva formaţiei moldovene. O mare parte din problemele de la mediaş provine din lipsa banilor.

Jucătorii nu mai sunt plătiţi de luni bune şi nu se pot concentra asupra ceea ce au de făcut pe teren. În ultimele zile, problemele doar s-au accentuat, mai ales din cauza unor declaraţii oferite de preşedintele clubului.

Valentin Iordănescu a dezvăluit că echipa nu mai are bani în conturi şi că plănuieşte să îşi dea demisia. Mai mult, oficialul de la Mediaş a îndemnat deja sponsorii să scoată echipa din campionat.

Cu un lot care poate rămâne în Liga 1, Gaz Metan va încenta mai mult ca sigur din fiinţă dacă retrogradează, dar nici jucătorii nu pot rezista prea mult fără bani.

Există posibilitatea ca Gaz Metan să se retragă din campionat?

Din această cauză, la meciul cu Botoşani, fotbaliştii pregătiţi de Ilie Poenaru au decis să protesteze în legătură cu situaţia financiară de la club.

Jucătorii adverşi le-au respectat protestul, iar antrenorul de la Mediaş a declarat că este alături de echipa sa.

Ilie Poenaru a spus că este ”solidar” cu fotbaliştii, dar a punctat că este sigur că problemele se vor rezolva rapid, chiar dacă nu a ecplicat exact cum.

Eu sunt ferm convins că se vor rezolva aceste probleme, i-am întrebat, au vrut să facă acest protest, sunt solidar cu ei, pentru că stau toată ziua cu ei, muncesc cu ei.

Suntem cu toţii în aceeaşi situaţie, inclusiv eu, şi cei din staff, şi din conducere. Avem semnale bune că se vor rezolva problemele foarte rapid”, a declarat Ilie Poenaru.

Afla mai multe despre: gaz metan mediaş 

viewscnt
Articole similare