Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii Rapidului plănuiesc să boicoteze meciul cu FCSB! Se simt ”abuzaţi” de Jandarmerie: ”Ieşim de pe stadion în minutul 10”

Suporterii Rapidului plănuiesc să boicoteze meciul cu FCSB! Se simt ”abuzaţi” de Jandarmerie: ”Ieşim de pe stadion în minutul 10”

Rapid

Comentarii

Liderul de galerie al Rapidului, Liviu Ungurean, a anunţat că fanii giuleşteni vor părăsi stadionul în timpul meciului cu FCSB dacă Jandarmeria va interzice coregrafia lor.

După etape bune în care meciurile s-au jucat cu porţile înschise, din pricina reastricţiilor anti-Covid, stadioanele s-au redeschis pentru public, iar fanii sunt aşteptaţi din nou în tribune.

Dacă multe echipe din Liga 1 nu au parte de cea mai mare susţinere din partea fanilor, formaţii precum UTA sau Dinamo se bazează pe sprijinul fanilor.

Suporterii Rapidului plănuiesc să boicoteze meciul cu FCSB

Cel mai bun exemplu este Rapid, care, cu suporterii în spate, a reuşit un debut incredibil de sezon, cu cinci victorii şi un egal din primele şase etape.

Suporterii au fost o mare parte din acea performanţă, însă giuleştenii ar putea avea de suferit la meciul cu FCSB, dacă Jandarmeria nu permite coregrafia fanilor rapidişti.

Liferul de galeria al giuleştenilor a dezvăluit că suporterii vor boicota meciul dacă nu le este permis să expună coregrafia la care au muncit ”o săptămână”.

În plus, acesta a punctat că giuleştenii nu au pregătit un mesaj homofob, rasist sau cu tente discriminatorii.

Se simt ”abuzaţi” de Jandarmerie

Jandarmeria română vrea să blocheze coregrafia galeriei Rapidului, acesta fiind un abuz. Noi facem coregrafii pictate şi nu printate, iar băieţii noştri au muncit o săptămână la asta.

Folosim vopsea pe bază de apă, nu vopsea inflamabilă. Nu există niciun mesaj xenofob sau rasist. Este doar vorba de o coregrafie frumoasă pentru fotbalul românesc şi pentru România.

Coregrafia noastră respectă legea 4 şi nu există motive să ne interzică. Dacă totuşi Jandarmeria va continua acest abuz, atunci Galeria Rapidului va boicota meciul şi va ieşi din stadion în minutul 10.

Ne vom contacta şi avocaţii care se ocupă de Liga Suporterilor, pentru a ne căuta dreptatea în instanţă”, a declarat Liviu Ungurean, pentru ProSport.

Rapid va disputa meciul cu FCSB, din postura de oaspete, miercuri seara, de la ora 20:30. Partida poate fi urmărită, în direct, pe telekomsport.ro, în format live video.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare