Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu, detalii despre negocierile cu Mirel Rădoi: ”Au fost nu mai puţin de patru întâlniri”. Cine a fost primul nume de pe lista de înlocuitori

Răzvan Burleanu, detalii despre negocierile cu Mirel Rădoi: ”Au fost nu mai puţin de patru întâlniri”. Cine a fost primul nume de pe lista de înlocuitori

Echipa națională

Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă, Răzvan Burleanu a făcut dezvăluiri negocirerile pe care le-a avut cu Rădoi, cu scopul de a îi prelungi contractul de selecţioner.

Mirel Rădoi a părăsit echipa naţională după doi ani petrecuţi pe bancă. Înlocuitorul său nu a fost confrimat oficial, însă Dan Petrescu este 99% cel ce va prelua conducerea selecţionatei noastre.

În urma meciului cu Armenia, fostul selecţioner a dezvăluit că nu-şi va prelungi contractul cu FRF, iar, iniţial, acesta a fost majoritar rugat să rămână.

Însă, după remiza cu Islanda şi, implicit, ratarea calificării, Rădoi nu a mai avut motive să se răzgândescă, iar plecarea sa a devenit oficială la finalul lunii noiembrie.

Oficialii FRF au avut o listă de înlcouitori petnru selecţioner, dar au spus că au încercat mai întâi să îl convingă pe Mirel Rădoi să rămână.

Răzvan Burleanu a afirmat că a purtat mai multe discuţii cu fostul selecţioner, însă acesta nu ar fi putut fi înduplecat.

Răzvan Burleanu, detalii despre negocierile cu Mirel Rădoi

Preşedintele FRF i-a mulţumit fostului căpitan de la FCSB pentru munca făcută şi a punctat că prima variantă a federaţiei, şi primele nume de pe lista de înlocuitori, a fost Gică Hagi.

Contractul cu Mirel Rădoi s-a încheiat la termen, pe 30 noiembrie 2021. În ultimul timp, au fost nu mai puţin de patru întâlniri, între mine, directorul tehnic şi Mirel Rădoi, pentru a discuta în ce formă putem să continuăm acest contract.

În urma acestor întâlniri, decizia lui Mirel Rădoi a fost aceeaşi, pe care a şi comunicat-o în spaţiul public.

Deşi nu ne-am îndeplinit obiectivul principal, Mirel Rădoi se bucură de toată aprecierea noastră pentru performanţele naţionalei de tineret din 2019, pentru calificarea la JO după 57 de ani, dar şi pentru coeziunea grupului la nivelul primei reprezentative, în jurul unei idei de joc care ne dă încredere în ceea ce priveşte campaniile următoare.

Prima întâlnire pe care am avut-o a fost cu Gheorghe Hagi, a fost prima persoană cu care ne-am întâlnit”, a declarat Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare