Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile lui Teja după remiza dezamăgitoare de la Călăraşi: ”Nu este deloc uşor”. Cum a explicat schimbările lui Stoian şi Rusescu

Explicaţiile lui Teja după remiza dezamăgitoare de la Călăraşi: ”Nu este deloc uşor”. Cum a explicat schimbările lui Stoian şi Rusescu

FCSB

Comentarii

Mihai Teja a început prost aventura de la FCSB, doar egal cu Călăraşi, scor 1-1, iar tehnicianul roş-albaştrilor a vorbit la Telekom Sport despre primul său meci pe banca steliştilor.

Teja a surprins în debutul reprizei secunde când l-a scos pe Stoian şi l-a introdus pe Florentin Matei, iar apoi, după doar câteva minute, a decis să-l scoată şi pe Tănase şi să-l arunce în luptă pe Moruţan.

Am vrut să aduc un plus ofensiv şi d-asta am făcut schimbările. Aveam nevoie de oameni care să dezechilibreze apărarea lor. Apoi, cu Gnohere, am considerat că trebuie să fie un om care să primească centrările din margine, iar el a fost omul potrivit. Putea să aducă victoria pe final de meci.

Nu este uşor să construieşti repede, dintr-o atingere. Atitudinea a fost una bună, atât am putut azi, dar pe viitor cu siguranţă vom arăta şi mai bine şi vom câştiga. Nu este uşor, suntem de câteva săptămâni împreună. Vom încerca să jucăm mai bine, fiecare meci este greu, trebuie să dai mai multe goluri şi să jucăm şi mai ofensiv în meciurile următoare”, a spus Teja, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: tejafcsbdunarea calarasi,  

viewscnt
Articole similare