Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulos! Liga 2, subiect de discuţie la BBC: "Cel mai electrizant campionat nu e Serie A sau Bundesliga. E în România!". Ovidiu Herea, în dialog cu englezii. Ce le-a spus

Fabulos! Liga 2, subiect de discuţie la BBC: "Cel mai electrizant campionat nu e Serie A sau Bundesliga. E în România!". Ovidiu Herea, în dialog cu englezii. Ce le-a spusgalerie foto

Liga 2

Comentarii

Finalul strâns de sezon regular din Liga 2 a ajuns subiect de discuţie şi la BBC. Gigantul media britanic şi-a îndreptat atenţia către liga secundă, acolo unde 11 echipe se luptă pentru cele şase locuri de play-off.

Liga 2, subiect de discuţie la BBC: "Îţi trebuie un computer să-ţi dai seama ce se întâmplă acolo"

Jurnaliştii britanici s-au mirat când au privit spre clasamentul Ligii 2. Deşi nu se poate compara cu campionatele puternice din Europa, liga secundă din România atrage în această perioadă, datorită situaţiei din clasament. 11 echipe se luptă pentru promovare, iar patru meciuri vor putea fi urmărite duminică, de la 15:00, pe Telekom Sport, în etapa decisivă, care va desemna echipele calificate în play-off. 

"Cel mai electrizant campionat din Europa în acest moment e... Vă întrebaţi dacă e Serie A, Ligue 1, Bundesliga?! Nu! Vorbesc despre liga a doua din România. Ne-a atras atenţia, pentru că se întâmplă un lucru remarcabil. În ultima etapă a sezonului regular, doar patru puncte separă primele 11 echipe din campionat. Nu ar putea fi mai strâns de atât şi orice e posibil. Vom vorbi cu fostul internaţional român Ovidiu Herea, cel care o poate opri pe Rapid din drumul spre promovare", a anunţat gazda emisiunii. 

Ovidiu Herea, jucătorul lui Metaloglobus, se va lupta cu Rapid pentru un loc în play-off-ul Ligii 2. "E incitant, e strâns totul. 11 echipe au şansa de a ajunge în play-off. Am ajucat la Rapid şapte ani, va fi mereu în inima mea, sunt un fan mare. Dar nu mă va împiedica să-mi fac treaba la Metaloglobus. Mi-ar părea rău să nu ajungă în play-off, dar doar una dintre noi va ajunge printre primele şase cluburi. Am prieteni mulţi acolo, ţin legătura cu ei, ştiu tot ce se întâmplă acolo. Nu e plăcut să joc împotriva lor. 

Sunt multe echipe de tradiţie, care vor să ajungă în play-off. Cred că e prima dată când 11 echipe au şanse reale de a ajunge în prima ligă. Le avem pe Rapid, U Cluj, Poli Timişoara, echipe mari cu fani mulţi şi e şi mai incitant. Dacă voi avea penalty, aş lua mingea şi am marca (n.r. - râde)"

"Nu aş vrea să fiu în liga a doua din România. Îţi trebuie un computer să-ţi dai seama ce se întâmplă acolo", a susţinut un invitat. 

Emisiunea de la BBC poate fi ascultată aici.

Meciurile din Liga 2, pe Telekom Sport

Program din Liga 2, duminică

  • U Cluj - Petrolul, de la 15:00, pe Telekom Sport 1
  • Metaloglobus - Rapid Bucureşti, de la 15:00, pe Telekom Sport 2
  • Dunărea Călăraşi - Viitorul Pandurii, de la 15:00, pe Telekom Sport 3
  • Concordia Chiajna - ASU Poli Timişoara, de la 15:00, pe Telekom Sport 4

Clasamentul din Liga 2, înainte de ultima etapă a sezonului regular

Afla mai multe despre: rapidovidiu hereaplay-off liga 2liga 2 bbc,  

viewscnt
Articole similare