Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără gol contra Chindiei, Ilie Poenaru a vorbit despre posibila revenire a lui Raul Rusescu în Liga 1: ”E un jucător bun, cu experienţă!”

Fără gol contra Chindiei, Ilie Poenaru a vorbit despre posibila revenire a lui Raul Rusescu în Liga 1: ”E un jucător bun, cu experienţă!”

Academica Clinceni

Comentarii

Academica Clinceni a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a treia a Ligii I.

”E bine că n-am pierdut, e bun şi un punct dacă stăm să ne gândim. Dacă prima repriză a fost destul de echilibrată în care şi-au creat şi ei câteva  situaţii, a doua repriză cred că a fost a noastră în totalitate. Trebuie să lucrăm mai mult la finalizare, în rest n-am ce să le reproşez jucătorilor. Au vrut, au avut atitudine, au încercat, atât putem să oferim în momentul asta din cauza omogenităţii” a spus Ilie Poenaru, după remiza contra Chindiei.

El a mărturisit că echipa sa mai are nevoie de transferuri: ”Încă mai am nevoie de 2-3 jucători, vor mai veni 2-3 jucători pentru că mai avem nişte meciuri neacoperite. Din contră, ne-am descoperit şi mai mult în zona centrală”

Unul dintre atacanţii vehiculaţi în media cu privire la un posibil transfer la Academica a fost Raul Rusescu: ”Nu e nimic adevărat, eu nu ştiu nimic, e un jucător bun, cu experienţă care a jucat la un nivel foarte mare, dar am 4 atacanţi în lot chiar dacă 2 sunt accidentaţi. Sunt foarte mulţumit de ei” a spus Poenaru.

Fostul jucător de la FCSB, Cristi Tănase a jucat şi el contra Chindiei: ”Trebuie să avem răbdare, e un jucător bun, se vede că are calitate, nu pierde mingea, are viziune, n-are rost să vorbim despre Tănase pentru că ştie fotbal foarte mult, s-a maturizat foarte mult, mai are de recuperat dpdv fizic. E nevoie de timp, de răbdare pentru că trebuie să ajungă la un nivel foarte bun de pregătire. În momentul în care o să ajungă, Tănase va fi un jucător decisiv pentru noi” consideră tehnicianul Academicii.

Afla mai multe despre: raul rusescuilie poenaru 

viewscnt
Articole similare