Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără Ianis Hagi, Rangers a pierdut manşa tur cu Malmo, în preliminariile UEFA Champions League

Fără Ianis Hagi, Rangers a pierdut manşa tur cu Malmo, în preliminariile UEFA Champions League
Comentarii

Rangers a fost învinsă pe Eleda Stadion de Malmo, în primul meci din dubla cu Malmo.

Steven Gerrard nu a putut conta pe serviciile lui Ianis Hagi, încă nerefăcut complet după accidentarea suferită în prima rundă de campionat. Românul a fost doar rezervă neutilizată în acest meci, unul în care Gerrard a făcut o singură modificare: Fashion Sakala pentru Itten.

Rangers a pierdut la Malmo

Antrenorul englez a apelat la două achiziţii noi făcute în această vară pentru partida cu Malmo. John Lundstram a fost titular în linia mediană, în timp ce Wright a jucat din primul minut în ofensivă alături de Ryan Kent şi Itten.

Suedezii au avut un debut de repriză secundă senzaţional. În decurs de două minute, Rieks şi Birmancevic au marcat două goluri pentru Malmo şi au adus formaţia lui Tomasson în avantaj clar.

Deşi a controlat în linii mari meciul, Rangers a reuşit să marcheze în ultimul minut al prelungirilor. Davis a salvat-o pe formaţia lui Gerrard, care va trata acum partida retur cu un avantaj mai mic de goluri. Davis a punctat în minutul 90+5 din pasa lui Ryan Kent, iar returul de pe Ibrox se anunţă unul infernal.

Dacă se califică, Rangers joacă împotriva lui Olympiakos sau a celor de la Ludogorets pentru a accede în grupele Champions League.

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare