Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Faza zilei! Un puşti l-a trimis după seminţe pe Pancu, într-un moment critic. Antrenorul Rapidului şi-a ieşit din minţi. VIDEO GENIAL

Faza zilei! Un puşti l-a trimis după seminţe pe Pancu, într-un moment critic. Antrenorul Rapidului şi-a ieşit din minţi. VIDEO GENIAL

Liga 2

Comentarii

Faza zilei în fotbalul românesc vine de la Constanţa, acolo unde Farul a învins Rapid, scor 3-1, şi a produs surpriza etapei în Liga 2.

În prelungirile partidei de la Constanţa, un puşti a fost protagonistul unui moment pe cât de amuzant pentru publicul neutru, pe atât de enervant pentru rapidişti. Într-un moment în care Daniel Pancu se grăbea să îi dea mingea unui jucător de-ai săi, la un aut, puştiul i-a luat faţa antrenorului Rapidului şi i-a furat mingea printr-un dribling elegant.

Puştiul a fost însă încolţit imediat şi s-a văzut nevoit să le returneze mingea giuleştenilor, însă nu a scăpat de privirile furioase ale lui Pancu. Rapid nu a mai avut însă timp să revină pe tabelă şi a făcut un nou pas greşit în lupta pentru promovare.

Farul - Rapid 3-1, în Liga 2

Rapid a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-1, de Farul Constanţa, în etapa a 20-a din Liga 2.

Pentru Rapid, acesta este al doilea meci fără victorie în Liga 2, după remiza înregistrată în etapa trecută la Călăraşi, 0-0.

Antonio Cruceru, Marius Antoche şi Viorel Lică au marcat golurile constănţenilor. Unicul gol al Rapidului a fost înscris de Marian Drăghiceanu.

În urma acestui succes, Farul acumulează 28 de puncte şi urcă pe locul al optulea. Rapid rămâne, cel puţin pentru moment, pe locul al treilea, cu 32 de puncte, la două puncte de locul secund, ocupat de CS Mioveni, şi la şase lungimi de UTA Arad, care urmează să joace duminică la Călăraşi.

Afla mai multe despre: pancu 

viewscnt
Articole similare