Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani era înfiinţată în 2001, Dinamo se lupta la titlu. 20 de ani mai târziu, lucrurile s-au schimbat! Patache: ”Un eşec cu Dinamo ar fi o ruşine”

FC Botoşani era înfiinţată în 2001, Dinamo se lupta la titlu. 20 de ani mai târziu, lucrurile s-au schimbat! Patache: ”Un eşec cu Dinamo ar fi o ruşine”

Superliga

Comentarii

Andrei Patache a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă, înaintea confruntării cu Dinamo. Fundaşul dreapta a declarat că o înfrângere cu ”câinii” ar fi ruşinoasă şi că moldovenii trebuie să se impună, având ca obiectiv accederea în play-off.

FC Botoşani şi Dinamo se vor duela dumincă, de la ora 19:00. Moldovenii vor face deplasarea în Ştefan cel Mare, unde vor fi favoriţi în faţa gazdelor, un fapt halucinant având în vedere istoria celor două echipa. Formaţia lui Iftime a fost înfiinţată acum doar 20 de ani, în timp ce ”câinii” există de mai bine de 70 de ani şi sunt una dintre cele mai de succes echipe din istoria fotbalului românesc.

Însă vremurile s-au schimbat, iar Dinamo a ajuns la coada Ligii 1, cu un pas în Liga 2 deja, în timp ce FC Botoşani are ca obiectiv play-off-ul şi visaeză la cupele europene. Iar fotbaliştii conştientizează nivelul la care a ajuns Dinamo, cu Andrei Patache, fundaşul derapta al moldovenilor, cotat la 200.000 de euro de transfermarkt, spunând că o înfrângere împotriva ”câinilor” ar fi ruşinoasă.

FC Botoşani era înfiinţată în 2001, Dinamo se lupta la titlu. 20 de ani mai târziu, lucrurile s-au schimbat!

În ultimii ani am arătat că suntem o echipă foarte bună şi emitem pretenţii an de an, la play-off. E un meci greu, în primul rând trebuie să fim foarte bine montaţi, concentraţi, nu trebuie să ne uităm la ultimul lor meci.

(n.r. Un eşec cu Dinamo ar fi o ruşine?) Vă daţi seama că ar fi o ruşine. Noi avem un target şi sper să îl obţinem la finalul sezonului. Ei vin după cinci înfrângeri, noi suntem într-un moment foarte bun. Sperăm să ne menţinem acest moment.

Ăsta e primul target, trebuie să prindem play-off-ul. După ce suntem matematic în play-off, matematic calificaţi în play-off, ne putem gândi şi mai sus”, a declarat Andrei Patache.

Afla mai multe despre: dinamofc botoşaniandrei patache 

viewscnt
Articole similare