Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC U Craiova 1948 a început transferurile pentru Liga 2! Căpitanul naţionalei de tineret U17 a semnat cu formaţia lui Mititelu

FC U Craiova 1948 a început transferurile pentru Liga 2! Căpitanul naţionalei de tineret U17 a semnat cu formaţia lui Mititelu

Liga 2

Comentarii

Robert Popa (Flacăra Horezu) va juca pentru FC U Craiova 1948 în Liga 2. Este primul transfer efectuat de echipa patronată de Adrian Mititelu, după promovarea în Liga 2.

FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 2, în urma deciziei Comitetului Executiv de a îngheţa sezonul în liga a treia a României. Aflată pe prima poziţie în clasament, cu un avantaj important faţă de următoarea clasată, FC U Craiova 1948 a obţinut astfel biletele pentru Liga a doua.

Iar gruparea din Bănie a şi efectuat primul transfer pentru stagiunea viitoare.

Este vorba despre internaţionalul de interet Robert Popa, portarul echipei Flacăra Horezu. Popa este unul dintre cei trei portari convocaţi în mod constant de Adrian Văsâi la U17, alături de Alexandru Borbei (ASU Poli Timişoara) şi Aleksander Mitrovic (SC Dinamo 1948). De altfel, Popa este căpitanul Naţionalei U17 a României.

„Îmi doresc să am la Craiova ascensiunea lui Florin Costea, mi-a zis şi el, cu ceva timp în urmă, că acolo este ceva unic şi, până la urmă, este o rampă de lansare pentru oricare jucător. La cum îl ştiu pe domnul Mititelu, cred că la anul vom fi la Liga 1. Toţi avem o mare ambiţie, trebuie să demonstrăm că noi suntem Craiova cea adevărată şi să terminăm acest război în Bănie. Am văzut şi la Liga 3 ce atmosferă făceau suporterii Craiovei. Cred că la Liga 2, unde sunt acum multe echipe de tradiţie, va fi nebunie”, a spus Robert Popa pentru Liga2.ro.

Robert Popa s-a născut în Vâlcea, la fel ca si Florin Costea. El a parafat o înţelegere pentru două sezoane cu FC U Craiova 1948.

Afla mai multe despre: fc u craiovaadrian mititelumarcel puscas 

viewscnt
Articole similare