Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a cerut penalty la Adrian Romeo Niţă în startul derby-ului de la Craiova VIDEO

FCSB a cerut penalty la Adrian Romeo Niţă în startul derby-ului de la Craiova VIDEO

FCSB

Comentarii

Titularizat de Anton Petrea, tânărul Romeo Niţă putea da lovitura în minutul 6.

Lansat de Moruţan, Niţă a sprintat spre poarta lui Pigliacelli, dar nu a reuşit să-l învingă pe goalkeeperul italian.

Atacantul a acuzat o intervenţie a lui Nicuşor Bancu la această fază. Primele zece minute ale derby-ului au fost extrem de încinse. Vlad şi Pigliacelli au avut emoţii la ocaziile lui Cicâldău (minutul 4) şi Adrian Romeo Niţă (minutul 6). 

Cine este Adrian Romeo Niţă, fotbalistul la care Petrea a apelat pentru derby-ul cu U Craiova

 Adrian Romeo Niţă nu este un nume necunoscut pentru suporterii roş-albaştrilor. El a apucat deja să evolueze în şase meciuri din stagiunea 2019-2020 în tricoul FCSB, fără să marcheze. Două dintre meciuri, Niţă le-a disputat în Cupă, iar alte patru în Liga 1. Internaţional U17 al României, Adrian Romeo Niţă este considerat un talent uriaş. S-a născut la Slatina şi a început fotbalul la LPS Slatina, unde a şi jucat până când a fost achiziţionat de FCSB în 2017. El a făcut parte din lotul cu care formaţia lui Gigi Becali a cucerit Cupa României în sezonul 2019-2020.

La fel ca şi mulţi alţi tineri din lotul formaţiei roş-albastre, atacantul este unul dintre jucătorii în a cărui carieră, un rol important îl are Mihai Stoica. De altfel, oficialul FCSB a avut cuvinte de laudă pentru puştiul de 17 ani: „Pe Niţă îl văd ca pe cea mai mare speranţă a academiei noastre. E născut în 2003, e mai mic şi decât Ianis Stoica. Niţă va ajunge un fotbalist de care se va auzi, vă spun asta cu certitudine! A subordonat deja Dinamo la categoria lui de vârstă. Aşa cum am spus de Man, când nu-l ştia nimeni, că va ajunge un mare fotbalist, aşa zic şi acum. O să auziţi de el”

Afla mai multe despre: adrian niţă 

viewscnt
Articole similare