Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a depus o solicitare pentru a juca două meciuri din play-off în Ghencea! Ce partide speră să dispute pe stadionul Steaua: ”Nu joacă CSA atunci” | EXCLUSIV

FCSB a depus o solicitare pentru a juca două meciuri din play-off în Ghencea! Ce partide speră să dispute pe stadionul Steaua: ”Nu joacă CSA atunci” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit că FCSB a depus o ”solicitare punctuală” pentru a disputa două meciuri din play-off pe stadionul din Ghencea. Cele două partide au loc în momente în care CSA Steaua nu are de jucat pe teren propriu.

De când a fost inaugurată, în urmă cu aproape doi ani, arena nouă din Ghencea a găzduit mai multe echipe, printre care naţionalele mari şi cea U21 şi, desigur, CSA Steaua.

”Militarii” îşi dispută toate meciurile de pe teren propriu pe stadionul care poartă numele echipei, chiar dacă este puţin prea generoasă capacitatea de 30.000 de locuri.

”Am făcut o solicitare punctuală”

O formaţia care a fost foarte interesată să închirieze arena din Ghencea încă de la inaugurare este FCSB, dar toate cererile vicecampioanei au fost refuzate până acum.

Tot felul de scuze au fost găsit pentru ca solicitările clubului rival să nu fie acceptat pe stadionul Steaua, dar asta nu i-a determinat pe oficialii roş-albaştri să renunţe.

În direct la Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit că FCSB a făcut o nouă solicitare pentru a juca în Ghencea, alegând date când CSA Steaua nu are meciuri pe teren propriu.

Ce partide speră FCSB să dispute pe stadionul Steaua

Nu-mi convine faptul că nu suntem lăsaţi să jucăm pe un bun al poporului român, aia nu-mi convine. Este bătaie de joc şi cineva, odată şi odată, tot va răspunde!

(n.r. aţi mai făcut o solicitare?) Am mai făcut o solicitare, aşteptăm răspuns. Am făcut o solicitare punctuală. (n.r. pentru?) <<În data de... şi în data de... vă rugăm să ne puneţi la dispoziţie şi să...>>, când ştim sigur că acolo nu e meci.

(n.r. pentru ce meciuri aţi făcut?) Meciurile când CSA nu joacă acasă, echipa de fotbal. (n.r. pe final de play-off cred) Da, da, sunt două meciuri, parcă.

Eu doar am transmis celor de la birouri să se ocupe şi ieri (n.r. marţi) să trimită solicitarea pentru cele două date. (n.r. pe final de play-off, meciurile de acasă ale FCSB?) Exact”, a dezvăluit MM Stoica, la Orange Sport.

Meciurile la care face referire oficialul FCSB sunt cele din a opta şi a zecea etapă a play-off-ului, cu CFR Cluj şi Rapid, fiind singurele care nu coincid cu o partidă pe teren propriu al Stelei.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare