Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a făcut cerere să joace pe un stadion de 121 de milioane de lei: ”Au venit să verifice condiţiile”. FOTO | Cum arată arena

FCSB a făcut cerere să joace pe un stadion de 121 de milioane de lei: ”Au venit să verifice condiţiile”. FOTO | Cum arată arenagalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Noua arenă din Târgu Jiu a fost finalizată, la trei ani distanţă de la termenul la care ar fi trebuit inaugurată. Marcel Romanescu, primarul oraşului, spune că a primit cereri inclusiv din partea FCSB-ului să joace pe noul stadion.

Suporterii din Târgu Jiu se pot bucura, în sfârşit, de noul stadion. Marţi, arena a fost predată autorităţilor locale de către ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu. Inaugurarea va avea loc pe 25 octombrie, când, de la ora 15:00, va fi organizat un amical între jucători care au fost la naţională la începutul anilor 2000 şi o selecţionată formată din gloriile Pandurilor. Apoi, de la ora 18:00, aici se va desfăşura primul meci oficial, Pandurii - U Cluj.

Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, este foarte mândru de realizare. Acesta susţine că a primit o cerere inclusiv de la FCSB să-şi dispute o parte din meciuri aici, în momentele în care nu va avea acces la National Arena:

”Investiţia înseamnă foarte mult pentru Târgu Jiu şi din punct de vedere al valorii, vorbim de 25 de milioane de euro, toată procedura este finalizată, mai este nevoie de o şedinţă de îndată, aşteptam acest protocol pentru a putea convoca consilierii într-o şedinţă de îndată pentru a putea prelua şi juridic Stadionul din Târgu Jiu, dar şi din punct de vedere sportiv. Avem deja trei solicitări pentru folosirea acestei arenei. Una a fost de la Steaua şi n-au fost doar vorbe. Au venit aici, au verificat condiţiile”, a declarat Marcel Romanescu.



Noul stadion din Târgu Jiu are 12.400 de locuri şi a costat nu mai puţin de 121 de milioane de lei, cu tot cu TVA.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pandurii 

viewscnt
Articole similare