Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a lămurit situaţia vedetei lui Sepsi, cu care s-a purtat o discuţie! "E clar. S-ar putea să fim prea mulţi, dacă nu ne calificăm în grupe" | EXCLUSIV

FCSB a lămurit situaţia vedetei lui Sepsi, cu care s-a purtat o discuţie! "E clar. S-ar putea să fim prea mulţi, dacă nu ne calificăm în grupe" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Unul dintre cei mai buni fotbalişti din Superligă, Marius Ştefănescu, a intrat şi pe radarul FCSB. Însă, pentru moment, nu se va merge pe varianta transferului, a anunţat Mihai Stoica.

Detaliile oferite de MM Stoica, după ce Gigi Becali a sunat la Sepsi pentru un fotbalist

FCSB i-a transferat, în această vară, pe Djokovic, Ngezana, Alex Băluţă şi Vlad Chiricheş, iar Gigi Becali s-a oprit, pentru moment. Doar dacă echipa va atinge grupele Conference League vor mai exista noutăţi, dar în ultima perioadă FCSB s-a interesat şi de Marius Ştefănescu. 

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a dorit să lămurească situaţia. În acest moment, Sepsi nu doreşte să-l vândă pe Marius Ştefănescu în jurul sumei de jumătate de milion de euro, întrucât coproprietar e clubul Viitorul Cluj. 

Mai mult, FCSB nu ar fi interesată să-l ia acum, deoarece nu l-ar putea trece pe lista UEFA şi oricum lotul e numeros. 

"Problema e simplă. Trebuie să ai negocieri cu coproprietarii, discuţii cu fiecare în parte. Ce e frumos e că Sepsi nu vrea să-şi bată joc de Viitorul Cluj, de Mihai Georgescu, că s-au făcut recent şi se pot face. Ei au alt model, chiar îmi place.  

Nu pot vorbi despre Ştefănescu şi despre preţul lui, că nu e corect. E jucătorul lui Sepsi. A fost o discuţie, s-a oprit acolo şi gata. 

Sepsi e angrenată în Conference League, e clar că nu pleacă. S-o luăm logic. Dacă-l cumpărăm acum, dacă-l luăm noi acum, nu are drept de joc în cupele europene. 

La noi e clar. Avem un lot foarte bun cred eu, cel puţin de la numărul 6 în sus, avem dubluri. S-ar putea să fim prea mulţi, dacă nu ne calificăm în grupe", a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

Laszio Dioszegi a dezvăluit că FCSB l-a ofertat pe Marius Ştefănescu

„Am vorbit cu domnul Şucu despre Ştefănescu şi avem nişte oferte. Chiar avem ofertă şi de la FCSB. Nu vă ascund faptul că azi m-a sunat Gigi Becali pentru el. Dar, pentru noi, Ştefănescu este un jucător de bază. Nu ne grăbim. Nu vreau acum să vorbesc de sume, dar pot să vă spun că domnul Becali a oferit puţin mai mult decât domnul Şucu.

Nu vreau acum să fac concurenţă între ei. Am mai spus, vrem ca Ştefănescu să joace la noi cel puţin până în iarnă. Să vedem care vor fi evoluţiile lui, evoluţiile echipei", a spus Laszio Dioszegi, în preajma dublei câştigate de Sepsi cu ŢSKA Sofia. 

Afla mai multe despre: marius stefanescufcsbtransferuri fcsbsepsi marius stefanescu 

viewscnt
Articole similare