Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce revenire ar fi fost! Fostul fotbalist important al naţionalei a refuzat să-şi continue cariera în România: "Mulţi s-au întors acasă şi mi-au spus că a fost cea mai mare greşeală făcută"

Ce revenire ar fi fost! Fostul fotbalist important al naţionalei a refuzat să-şi continue cariera în România: "Mulţi s-au întors acasă şi mi-au spus că a fost cea mai mare greşeală făcută"
Comentarii

Dorin Goian, fostul fotbalist al FCSB şi al naţionalei României, a povestit cum a avut loc finalul carierei sale, un moment grăbit de refuzul de a mai juca în România.

De ce a refuzat Dorin Goian să-şi încheie cariera în România

"Goe" este unul dintre titularii de la FCSB, care ajungea până în semifinalele Cupei UEFA. 60 de meciuri are Dorin Goian în echipa naţională a României, pentru care a marcat de cinci ori. 

În cupele europene el a bifat 43 de meciuri pentru FCSB, de unde a plecat la echipe precum Palermo, Rangers, Spezia sau Asteras Tripoli. 

Tocmai aventura de la ultima echipă din carieră, cea din Grecia, s-a terminat într-un mod neaşteptat. După ce antrenorul i-a lăsat de înţeles că nu mai are şanse să joace, Dorin Goian a aşteptat o altă ofertă din străinătate, iar acum a recunoscut de ce a evitat România, deşi se simţea în stare să-şi continue cariera. 

"Finalul de carieră la mine a fost puţin diferit. Avusesem o accidentare la Asteras, mi-am revenit după o lună jumătate, s-a schimbat antrenorul, iar noul antrenor nu mă mai folosea, deşi îmi revenisem. Mă antrenam zi de zi, când echipa pierdea am fost băgat din nou în teren, am intrat şi am făcut 0-0 pe la Atena cu AEK, parcă, am jucat foarte bine şi am fost profesionist până la final. Apoi, antrenorul nu m-a mai băgat. Conducătorii m-au anunţat că pur şi simplu nu m-a ales. 

Eu am terminat cu Asteras Tripolis în 2016, am spus că voi mai juca dacă voi mai prinde o echipă afară. Am avut oferte să vin în România şi n-am mai vrut să vin să joc. Fizic eram foarte bine, nu avusesem o succesiune de accidentări. 

Pur şi simplu n-am vrut să mai vin în România, au fost exemple cu jucători care au jucat în străinătate, s-au întors acasă şi mi-au spus că a fost cea mai mare greşeală făcută, Gică Popescu, Ciprian Marica. Am spus că în România nu vreau să mai joc. În Liga 1 cu siguranţă mai jucam doi, trei ani, că mă simţeam bine fizic", a declarat Dorin Goian, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dorin goiandorin goian final de cariera 

viewscnt
Articole similare