Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, sprijin total pentru Horaţiu Moldovan! Ce au postat giuleştenii după gafele uriaşe din meciul cu Voluntari

Rapid, sprijin total pentru Horaţiu Moldovan! Ce au postat giuleştenii după gafele uriaşe din meciul cu Voluntari

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a patra din Superligă. Golurile ilfovenilor au venit după o gafă şi o ezitare ale lui Horaţiu Moldovan.

În secunda 10, portarul Rapidului a fost învins cu un şut de la distanţă, după ce mingea a trecut inexplicabil pe sub el. Apoi, tricolorul a ieşit greşit la o centrare din partea dreaptă, în minutul 37, iar Braun şi-a intodus mingea în poartă.

Rapid, scut pentru Horaţiu Moldovan

Deşi multe voci din fotbal l-au criticat în termeni duri pe portarul naţionalei României, clubul Rapid îi oferă în continuare sprijin lui Horaţiu Moldovan. La două zile după meci, giuleştenii au postat pe Facebook o poză cu acesta. ”#1” este descrierea adăguată de Rapid fotografiei, lucru ce denotă faptul că Moldovan rămâne în continuare numărul 1 în Giuleşti.

Horaţiu Moldovan: "Eu mi-am bătut astăzi echipa, nu FC Voluntari"

„Eu mi-am bătut echipa astăzi singur, nu Voluntari a învins Rapidul. Îmi asum această înfrângere. La primul gol şutul m-a surprins, a venit ciudat, dar sunt portar internaţional şi trebuia să-l scot.  La golul al doilea am crezut că sunt singur, nu l-am mai văzut pe Braun. Nu a mai avut ce să facă, am sărit în contratimp. În seara asta nu cred că am făcut un meci prost, dar dacă incepi de la 0-1 şi 1-2 e greu.

E bine că e doar etapa a patra şi avem timp să ne revenim şi să câştigăm puncte. Sper să nu-mi pierd locul de titular, dar dacă o să-l pierd, o să-l recâştig”, a declarat Horaţiu Moldovan.

 

Afla mai multe despre: rapidhoraţiu moldovan 

viewscnt
Articole similare