Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Javier Zanetti, atac cu talpa la Romelu Lukaku. Belgianul este la uşa lui Juventus

Javier Zanetti, atac cu talpa la Romelu Lukaku. Belgianul este la uşa lui Juventus

Serie A

Comentarii

Romelu Lukaku (30 de ani) a petrecut sezonul trecut drept împrumut la Inter Milano. Inter a încercat să-l achiziţioneze permanent pe Lukaku, dar negocierile cu londonezii de la Chelsea au fost neconcludente.

Juventus, marii rivali ai clubului din Milano au intrat pe fir, iar Lukaku este aproape de o înţelegere cu formaţia din Torino. Fanii lui Inter au luat foc pe reţele sociale, dar şi oficialii clubului au retaliat. După atacul fostului său coleg, Lautaro Martinez, un alt argentinian cu legături strânse de Inter, Javier Zanetti şi-a exprimat opinia despre Lukaku. 

  • Legendarul fundaş l-a etichetat pe Romelu Lukaku drept un "trădător". 

Javier Zanetti, atac cu talpa la Romelu Lukaku

"Lukaku ne-a trădat! Suntem foarte dezamăgiţi de el. Ne aşteptam la un comportament total diferit din partea lui Romelu atât ca fotbalist profesionist, dar şi ca om" a declarat Javier Zanetti pentru Gazzetta dello Sport.
 

Romelu Lukaku reprezintă cheia mutării lui Dusan Vlahovic la Chelsea. Juventus şi Chelsea negociază de o perioadă micile detalii legate de schimbul celor doi atacanţi. 40 de milioane de euro plus Romelu Lukaku sunt cerinţele torinezilor pentru atacantul sârb Dusan Vlahovic.

Romelu Lukaku s-a distanţat de colegii de la Inter

Lautaro Martinez (25 de ani) a fost întrebat de relaţia sa cu Lukaku, cei doi au format în sezonul trecut un atac ucigător.

"Telenovela Lukaku? Romelu m-a dezamăgit, trebuie să fiu sincer. Am încercat să îl sun, zilele astea au fost pline de haos, dar nu mi-a răspuns niciodată, aşa cum a făcut şi cu ceilalţi colegi. După atâţia ani şi atâtea lucruri trăite împreună... M-a dezamăgit. Dar, hei, e alegerea lui. Îi doresc tot binele", a spus Martinez, conform presei franceze.

Afla mai multe despre: inter milanolukakuzanetti 

viewscnt
Articole similare