Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a reuşit două super transferuri. Gigi Becali a plătit 1.3 milioane de euro pentru doi fotbalişti de top | EXCLUSIV

FCSB a reuşit două super transferuri. Gigi Becali a plătit 1.3 milioane de euro pentru doi fotbalişti de top | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Darius Olaru şi Răzvan Oaidă au cules laude pentru evoluţiile lor din ultima vreme, de la FCSB. Gigi Becali îşi freacă palmele de fericire: perlele sale au costat puţin şi se pot vinde pe mulţi bani.

Gigi Becali a anunţat că este dispus să renunţe la Florinel Coman, Dennis Man sau Florin Tănase. Latifundiarul din Pipera ştie că lotul pe care l-a construit la FCSB are soluţii, iar alţi tineri fotbalişti încep să confirme.

Olaru şi Oaidă, transferurile prin care Gigi Becali a asigurat viitorul liniei de mijloc de la FCSB

Printre ei, se remarcă două nume: Răzvan Oaidă şi Darius Olaru, ambii în vârstă de 22 de ani. Cei doi par să pună bazele unei noi dinastii în linia mediană a FCSB-ului, poate prima de la cuplul ”de aur” din perioada Reghecampf, Pintilii - Bourceanu.

Cu calităţi diferite, dar foarte buni chiar şi atunci când sunt folosiţi împreună, Oaidă şi Olaru nu pot fi consideraţi în momentul de faţă titulari la FCSB. Dar fac parte din garda pe care Gigi Becali, Mihai Stoica şi Bogdan Argeş Vintilă o pregătesc pentru stagiunea viitoare, una în care FCSB are obiectiv clar, titlul de campioană a României.

Atât Oaidă, cât şi Darius Olaru, au fost remarcaţi recent şi de Basarab Panduru, care a avut cuvinte de laudă pentru cei doi fotbalişti din linia mediană a roş-albaştrilor.

”Nu ştiu dacă Nedelcu poate juca acolo, ca fundaş central. Eu îl văd jucând în 4-3-3, ca mijlocaş. Dar probabil că nu a dat randamentul aşteptat acolo, pentru că tu la FCSB îl ai şi pe Filip. Dacă Nedelcu îţi juca bine la mijloc, atunci îl coborai pe Filip în linia defensivă căci şi el a mai jucat acolo. Dar FCSB face invers. Aşa, în linia de mijloc, doar Olaru şi Oaidă mi se pare că au crescut. Ei sunt cam singurii care aleargă mereu. Olaru arată un nivel foarte bun după venirea de la Gaz Metan şi ne-a arătat că poate juca acel rol la mijloc” a mărturisit şi expertul Telekom Sport, Basarab Panduru.

Răzvan Constantin Oaidă s-a născut pe 2 martie 1998 la Petroşani. Fotbalul l-a început însă la Arad, acolo de unde a plecat în 2014 cu destinaţia Anglia. A trecut probele de joc la Wolverhampton Wanderers, formaţie care în prezent evoluează în prima ligă din Anglia. Acolo s-a întâlnit cu Nicolae Carnat, fotbalist de mare perspectivă, care în prezent joacă la Sepsi Sf. Gheorghe, după un tur de campionat la Dunărea Călăraşi. La Wolves, Oaidă a jucat la echipa Under 18 alături de câţiva fotbalişti foarte interesanţi precum Bright Enobakhare, Daniel McKenna sau Austin Samuels.

După doi ani, s-a transferat în Italia la Brescia, unde a rămas până în 2017, când a ajuns la Botoşani. În campionatul Primavera a evoluat în 16 partide, a marcat două goluri şi a livrat o pasă decisivă. Şi la echipa de tineret a Bresciei a avut alături câţiva fotbalişti despre care vom mai auzi probabil în fotbalul mare. Printre ei, noua senzaţie Sandro Tonali sau puştiul miunune al albanezilor, Brijan Ibrahimi.

700 de mii de euro a costat Răzvan Oaidă conform site-ului Transfermarkt.com. El a bifat în actuala stagiune 29 de meciuri, a marcat patru goluri şi a oferit două pase decisive coechipierilor săi. Are un total de 2.118 minute jucate în toate competiţiile, iar cota sa este acum de 725 de mii de euro.

Darius Olaru s-a născut pe 3 martie 1998 şi a început fotbalul la Mediaş. A debutat la CSŞ Mediaş în 2008, iar în 2011 a fost achiziţionat de Gaz Metan. Pentru prima echipă a oraşului a debutat în 2015 într-un meci cu UTA, disputat în deplasare şi câştigat de formaţia sa, scor 2-1. A marcat de 11 ori în 120 de meciuri disputate la Gaz Metan şi poate juca mai multe roluri, în funcţie de sistemul de joc în care este distribuit.

Darius Olaru este internaţional de tineret şi a făcut parte din lotul U21 al României care a făcut senzaţie la turneul final din Italia şi San Marino.

600 de mii de euro a costat Darius Olaru conform site-ului Transfermarkt.com. Şi el a jucat în 29 de meciuri în această stagiune, dar împărţite între Gaz Metan şi FCSB. A reuşit cinci goluri şi a oferit trei pase decisive pentru colegii săi. În total, Darius Olaru a juca 2.237 de minute în acest sezon şi este cotat acum la 1.1 milioane de euro.

Afla mai multe despre: darius olarurăzvan oaidăfcsbbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare