Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a vândut un fotbalist cu 8 milioane de euro. Becali, şocat că suma a fost acceptată: "Îl dădeam cu 5"

FCSB a vândut un fotbalist cu 8 milioane de euro. Becali, şocat că suma a fost acceptată: "Îl dădeam cu 5"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a vândut un jucător de la FCSB cu 8 milioane de euro, deşi era gata să accepte şi o ofertă de cinci milioane de euro. Fără să-i dea numele jucătorului, Becali a adus aminte despre o tranzacţie realizată în trecut, care i-a adus un profit neaşteptat.

FCSB a vândut un fotbalist cu 8 milioane de euro. Becali, şocat că suma a fost acceptată: "Îl dădeam cu 5"

De-a lungul timpului, Gigi Becali a vândut jucători de la FCSB pe sume importante de bani. În contextul unei oferte făcute celor de la FC Botoşani pentru Joyskim Dawa (25 de ani), mult mai mică decât pretenţiile pe care Valeriu Iftime le are, patronul FCSB a adus aminte despre cum a reuşit să o obţină o sumă de bani mai mare decât spera în schimbul unui jucător.

Fără să-i dea numele fotbalistului, Gigi Becali a spus că l-a vândut cu 8 milioane de euro, deşi ar fi acceptat şi dacă FCSB primea o ofertă de cinci milioane de euro pentru el. Mai mult, pe lângă faptul că a primit mai mult decât se aştepta în schimbul fotbalistului, Gigi Becali a mai cerut şi două milioane de euro bonusuri.

Astfel, o sumă importantă de bani a intrat în conturile clubului. Cel mai probabil, Gigi Becali face referire la transferul lui Nicolae Stanciu de la FCSB la Anderlecht, perfectat în 2016 pentru suma iniţială de opt milioane de euro, la care s-au mai adăugat două milioane de euro bonusuri şi astfel suma totală s-a transformat într-un număr cu două cifre.

"Aşa am făcut şi cu un jucător. Eu îl dădeam cu 5 milioane de euro, ei au dat 8 milioane de euro, iar eu am mai cerut şi 2 milioane de euro bonusuri. Asta e. Să ne ierte Dumnezeu că suntem oameni. Ne mai distrăm şi noi", a explicat Gigi Becali, la Pro X.

Şi în acest sezon FCSB a reuşit un transfer important pe bani buni. Gigi Becali l-a vândut pe Olimpiu Moruţan la Galatasray pentru 3,5 milioane de euro, plus alte bonusuri care pot ridica suma.

Cele mai bănoase transferuri reuşite de Gigi Becali la FCSB:

  • Dennis Man - 11 milioane de euro - Parma
  • Nicolae Stanciu - 10 milioane de euro - Anderlecht
  • Vlad Chiricheş - 9,5 milioane de euro - Tottenham
  • Florin Gardoş - 6,8 milioane de euro - Southampton
  • Olimpiu Moruţan - 3,5 milioane de euro - Galatasaray

Afla mai multe despre: gigi becalitransferfcsbgigi becali transfer fcsbfcsb transfer gigi becaligigi becalisteaua 

viewscnt
Articole similare