Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, aproape de al treilea transfer al iernii: "Am făcut oferta oficială!" Ce sumă au oferit roş-albaştri

FCSB, aproape de al treilea transfer al iernii: "Am făcut oferta oficială!" Ce sumă au oferit roş-albaştri

FCSB

Comentarii

FCSB i-a transferat pe Luis Phelipe (22 de ani) şi Baba Alhassan (23 de ani), însă transferurile nu se vor opri aici. A treia mutare a clubului "roş-albastru" este pe punctul de a se realiza, după oferta făcută de Gigi Becali pentru jucătorul pe care a pus ochii de câteva luni.

Este vorba de Nana Antwi, fundaşul dreapta pe care Gigi Becali a pus ochii în dubla Farul - Urartu, din preliminariile Conference League, la începutul sezonului.

Gigi Becali transferă din Armenia

Nana Antwi, un fundaş dreapta din Ghana care joacă la Uratu, în Armenia, este umrătorul jucător care se pregăteşte să semneze cu "roş-albaştri", după oferta lui Gigi Becali.

Florin Vulturar a vorbit despre oferta oficială pentru transferul fotbalistului ghanez de la Urartu. Acesta a dezvăluit şi cele două scenarii în care fundaşul dreapta ghanez al celor de la FC Urartu ar putea ajunge la FCSB.

"Am avut o discuţie cu cei de la Urartu, le-am făcut o ofertă, vom vedea, aşteptăm zilele următoare să vedem dacă vor accepta. Da, este oferta de 50.000 de euro de care spunea Gigi Becali. Băiatul intră în ultimele 6 luni şi e foarte posibil să semneze în ianuarie.

El poate semna în ianuarie cu FCSB, dar să mai rămână aici. Oricum, în vară e liber de contract. Dacă armenii acceptă oferta vine de acum, dacă nu va fi semnat şi vine în vară, cam asta e ideea.

Momentan, cu cel de Sheriff (n.r. David Ankeye) a rămas aşa în stand-by, vedem. Căutăm atacant, dar e destul de greu. Cu atacanţii e cea mai mare problemă în momentul de faţă. Dar dacă nu va veni un atacant, ai variante." a declarat Florin Vulturar, la Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbnana antwiflorin vulturar 

viewscnt
Articole similare