Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”FCSB, caut stadion”. După ce varianta ”Ghencea” a căzut, Gigi Becali a închiriat ”Arcul de Triumf”. Scandal cu Alin Petrache: ”Eu cred că avem întâietate”

”FCSB, caut stadion”. După ce varianta ”Ghencea” a căzut, Gigi Becali a închiriat ”Arcul de Triumf”. Scandal cu Alin Petrache: ”Eu cred că avem întâietate”

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a dorit ca partida cu Dinamo să se dispute pe stadionul Steaua, dar negocerile cu CSA Steaua nu au avut succes. Astfel că s-a ajuns la o a doua variantă, Stadionul ”Arcul de Triumf” din Bucureşti, dar şi acolo a fost loc de scandal şi spirite încinse.

Cu toate demersurile încercate, FCSB nu a reuşit să obţină acordul de a juca pe Stadionul ”Ghencea” derby-ul cu Dinamo.

În cele din urmă, s-a ajuns la compromisul ca ”Eternul Derby”, cu FCSB drept echipă gazdă, să se dispute pe Arena ”Arcul de Triumf” din Bucureşti.

”FCSB, caut stadion”. O nouă zi, un nou scandal. Alin Petrache, supărat că echipa lui Gigi Becali a închiriat ”Arcul de Triumf”

Însă nici cu varianta aceasta nu este loc de linişte. În dimineaţa zilei de vineri, vicecampioana României s-a antrenat pe ”Arc”, dar planurile ei au fost date peste cap de echipa naţională de rugby. 

Şi ”stejarii” s-au antrenat înainte pe terenul principal, astfel că jucătorii de la FCSB au fost nevoiţi să aştepte în linişte ca sesiunea să se termine.

Totuşi, faptul că antrenamentul FCSB-ului urma să aibă loc pe acelaşi teren l-a deranjat teribil pe Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby.

”Nu-mi fac eu programul după cum vrea Gigi Becali! Vineri ne antrenăm la 11:00, nu mă interesează de niciun FCSB”, i-ar fi transmis acesta, pe un ton ridicat, lui Radu Popa, şeful Complexului Sportiv Naţional „Arcul de Triumf”, potrivit GSP.

Alin Petrache a detaliat ce s-a întâmplat în prima parte a zilei de vineri pe stadionul ”Arcul de Triumf” din Bucureşti, acolo unde s-au antrenat atât jucătorii FCSB-ului, cât şi componenţii naţionalei de rugby a României.

”Acest meci cred că a fost programat de o zi sau două. Noi avem o programare şi o pregătire pentru Cupa Mondială de câteva luni bune, de câţiva ani de când ne-am calificat. 

Eu cred că avem întâietate şi trebuie să respectăm ce înseamnă legislaţia actuală. Întâietate au loturile naţionale şi olimpice, în complexurile sportive naţionale.

Chiar am primit în urmă cu câteva zile un telefon din partea celor de la FCSB şi le-am spus că nu mi se pare normal ca un meci de acest gen să nu se joace la noi având în vedere că naţionala azi iese din cantonament şi revine săptămâna viitoare. 

Important ar fi să putem să ne desfăşurăm şi noi activitatea pentru că vor veni cei din Statele Unite pe 5 august, vom avea meci împotriva lor. Sper ca stadionul să rămână la fel şi să fie în aceeaşi parametrii în care îl găsim astăzi”, a declarat Alin Petrache, preşedinte FR de Rugby, conform Orange Sport.

Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo are loc sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, în etapa a doua din Superligă, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbarcul de triumfalin petracherugby 

viewscnt
Articole similare