Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB - Dinamo. Ne aşteptăm la goluri

FCSB - Dinamo. Ne aşteptăm la goluri

Pariuri sportive

Comentarii

Pronosticuri fotbal FCSB - Dinamo Liga 1 29.07.2018. Episodul 173 din derby-ul României se dispută în această seară, de la ora 21:00. Gazdele pornesc uşor favorite la victorie, dar orice e posibil într-o astfel de confruntare.

Pronosticuri fotbal FCSB - Dinamo Liga 1 29.07.2018

Învinsă în prima etapă de Astra, scor 0-1, FCSB încearcă să îşi ia revanşa în faţa propriilor fani în Eternul Derby cu Dinamo. Echipa a arătat mult mai bine la debutul în cupele europene, în deplasarea din Slovenia. Elevii lui Nicolae Dică s-au impus cu 2-0 în faţa lui Rudar Velenje, prin golurile marcate de Teixeira şi de Man. Calificarea este ca şi asigurată în turul al treilea, acolo unde aşteaptă învingătoarea dintre Hajduk Split şi Slavia Sofia. În tur a fost 1-0 pentru croaţi. FCSB a arătat extrem de bine şi în meciurile amicale dinaintea startului de sezon, chiar dacă rezultatele nu au fost pe măsura aşteptărilor: 1-1 cu Club Brugge şi cu Ajax, 1-2 cu PAOK Salonic şi 2-1 cu Al Gharafa.

Mii de pariuri şi sute de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Pronosticuri fotbal FCSB - Dinamo Liga 1 29.07.2018

Dinamo a arătat şi ea destul de bine la startul noului sezon. A reuşit să revină de la 0-1 în faţa Voluntariului şi să ia cele trei puncte. Salomao şi Sorescu au marcat pentru victoria cu 2-1 a câinilor. Elevii lui Florin Bratu au arătat destul de convingător pentru a-şi depune candidatura la calificarea în playoff. Echipa a suferit foarte puţine modificări în această vară, faţă de echipa cu care Florin Bratu a terminat sezonul. Au plecat câţiva jucători experimentaţi, de care noul tehnician nu mai avea însă nevoie, iar în locul lor au fost aduşi cinci jucători: Kino Delorge (KRC Genk), Deian Sorescu (ASU Poli), Sergiu Popovici (Gaz Metan), Mircea Axente (FC Botoşani) şi Tomislav Gomelt (HNK Rijeka).

FCSB - Dinamo GG @ 1.80

Afla mai multe despre: fcsbdinamoliga 1ponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare