Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"FCSB este un model de business" Greşeala făcută de cluburile din România în goana după trofee | EXCLUSIV

"FCSB este un model de business" Greşeala făcută de cluburile din România în goana după trofee | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Andrei Vochin a evidenţiat în cadrul emisiunii Sport Report problemele apărute în perioada patronilor de cluburi din campionatul nostru.

Vochin consideră că modelul ideal de business în fotbalul românesc este FCSB, echipa patronată de Gigi Becali.

Pe lângă vice-campioana României, Andrei Vochin a evidenţiat şi campioana din sezonul trecut, Farul Constanţa, pentru felul în care este condus clubul constănţean, de către Gică Hagi.

Problemele remarcate de Vochin se leagă de investiţiile cu efecte pe termen scurt, concret, investiţiile exagerat de mari într-o perioadă scurtă de timp.

Echilibrul este caracteristica principală în conducerea corespunzătoare a unui club de fotbal, este viziunea consilierului preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

"Mi se pare un discurs foarte bun pentru suporterii care nu au condus nicio afacere şi care sunt emoţionali şi spun băi, patronul trebuie să vină să dea bani cu nemiluita. 

Şi pe urmă vedem daca Timişoara ia vreun titlu, ia vreo cupă, ia vreo nu ştiu ce, dacă Timişoara mai există. În momentul respectiv ca să ne referim strict la perioada respectivă.

Sau, câştigi, da, bagi bani cu nemiluita, câştigi ca CFR cinci titluri doar că acum, conducerea CFR-ului se chinuieşte să optimizeze, parcă ăsta e termenul folosit, să optimizeze cheltuielile.

Sunt totuşi minus 30 de milioane evidenţiate acolo, nu cred că este un model de business ăsta, în fotbal, daca vrei să faci business în fotbal, eu cred că model de business este FCSB, sau Farul.

Sunt modele care echilibreaza performanţa sportivă, cât se poate, cu latura financiară.

Pentru că nu poţi să te duci să bagi bani, sau, uite, greşeala pe care a făcut-o Dinamo, Dinamo a băgat bani cu nemiluita gândindu-se că vor.. lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor." a declarat Andrei Vochin la emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: andrei vochinfcsbrapidfarul 

viewscnt
Articole similare