Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB introduce în echipa de start un fotbalist de 19 ani în locul unui internaţional român. Gigi Becali: "Tot eu am ceva cu el? Nu, tată!"

FCSB introduce în echipa de start un fotbalist de 19 ani în locul unui internaţional român. Gigi Becali: "Tot eu am ceva cu el? Nu, tată!"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a lăsat de înţeles că atacantul Claudiu Keşeru (35 de ani) are şanse din ce în ce mai mici să ajungă în echipa de start. În locul său e preferat Ianis Stoica (19 ani).

Claudiu Keşeru, înlocuit pe postul de atacant de Ianis Stoica la FCSB

Claudiu Keşeru a fost la un pas de a pleca de la FCSB în această iarnă, dar conducătorii clubului din Berceni l-au salvat pe internaţionalul român care deja evoluase la două cluburi în acest sezon şi nu ar mai fi putut juca la al treilea. 

După ce a fost schimbat la pauza derby-ului FCSB - CFR Cluj 3-3, şansele ca vârful Claudiu Keşeru să reapară, constant, în echipă au scăzut. 

Gigi Becali a anunţat că e dezamăgit şi că în locul său va intra Ianis Stoica, cel care e indisponibil la începutul anului din cauza unei probleme medicale. 

”Ce vreţi să îi fac eu? Care e meseria lui? Să dea goluri! Vreţi să dau eu goluri în locul lui? Ştia situaţia de la început. Am spus şi eu, dar a spus şi MM că vom încerca să mergem pe mâna tinerilor, dar uitaţi că a jucat şi el din nou titular? Nu e bine nici aşa?

Tot eu am ceva cu el? Nu, tată! Dar dacă lui îi convine că am ajuns să ne punem bazam într-un copil de 19 ani, atunci să mergem pe mâna copiilor de 19 ani. Nu mă mai intrebaţi de Keşeru. Eu am şi alte treburi, nu să stau să vorbesc de el”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbclaudiu keseru 

viewscnt
Articole similare