Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB-iştii nu se plâng de programul încărcat din această săptămână: „Mergem cu avionul, apoi cu autocar luxos prin Ardeal”

FCSB-iştii nu se plâng de programul încărcat din această săptămână: „Mergem cu avionul, apoi cu autocar luxos prin Ardeal”

FCSB

Comentarii

FCSB a plecat spre Cluj, în vederea disputării partidei cu Unirea Alba Iulia, care se va disputa joi seară la Zlatna, pe arena "Minaur". După meciul de Cupă, „Roş-Albaştii” vor merge direct la Tg. Mureş pentru a disputa meciul de campionat cu Hermannstadt, dar MM Stoica spune că jucătorii nu au niciun motiv să se plângă.

”Să nu ne victimizăm, că nu avem motive. Avem cele mai bune condiţii, mergem cu avionul, apoi cu autocar luxos prin Ardeal. Alţii plătesc ca să facă excursii, noi cunoaştem ţara fiind plătiţi pentru asta.

A fost şi va fi mereu interesant să joci în Cupa României, mai ales cu echipele din eşaloanele inferioare, se crează o emulaţie, bla, bla, o ştiţi pe asta”, a spus MM Stoica la plecarea spre Sibiu.

Directorul sportiv al FCSB spune că priotar pentru echipă este câştigarea partidei cu Hermannstadt, echipă care a pierdut greu etapa trecută cu CFR, rezultat pe care îl consideră mincinos.

„Ne interesează foarte tare să câştigăm la Tg. Mures cu Hermannstadt, vom avea un meci dificil, pentru că aţi văzut ce s-a întâmplat cu CFR, acolo CFR a câştigat cu foarte multă şansă, este o mare minciună rezultatul ăla, a fost o mare eroare de arbitraj la 0-0.

Foarte grav ce s-a întâmplat, probabil că asta se întâmplă, e ciclic, se întâmplă mereu când joacă Sibiul cu CFR. A mai retrogradat Sibiul din cauza unei greşeli de arbitraj când Radu Petrescu a inventat un fault la Beto, Beto dând pe lângă minge şi căzând în cap. A picat Sibiul atunci, CFR a câştigat campionatul. Sper să nu avem şi noi parte de erori inexplicabile împotriva noastră, până acum nu avem de ce să ne plângem, cel mai bun arbitraj din ultimii ani”, a mai spus managerul sportiv al FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare