Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, nemulţumită de decizia FRF care afectează direct clubul: "Ori amendă, ori ne închizi". Cine a fost găsit vinovat | EXCLUSIV

FCSB, nemulţumită de decizia FRF care afectează direct clubul: "Ori amendă, ori ne închizi". Cine a fost găsit vinovat | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Duminică, de la 19:55, FCSB joacă împotriva Chindiei Târgovişte, dar Arena Naţională va fi închisă suporterilor. Mihai Stoica a comentat situţia şi consideră că decizia Federaţiei Române de Fotbal este nedreaptă.

MM Stoica, după ce FCSB a fost pedepsită de FRF

FCSB a anunţat că partida cu Chindia Târgovişte, de duminică seara, de pe  Arena Naţională, se va disputa fără spectatori. Comisia de Disciplină a FRF a hotărât suspendarea terenului gazdelor pentru o etapă, precum şi plata unei noi amenzi în valoare de 60.000 lei. 

Totul, din cauza incidentelor de la meciul cu U Craiova 1948 şi pentru că clubul finanţat de Gigi Becali a recidivat. FCSB a fost amendată şi pentru derby-ul cu Dinamo. 

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, susţine că măsura e dură. 

"Cei de la FRF dau amenzi şi ne închid şi stadionul. Ori una, ori alta. Nu s-a întrerupt meciul, nu a fost comportament huliganic, până l-au închis. Nu poţi spune să dăm cu bombe, nu poţi să faci aşa, dar sunt unii care vor să fie eroi şi nu pot în alte părţi. Nu se duc la olimpiada de matematică, ascund bombe în toaletă. Mustaţă are putere să nu existe un copil care să facă gesturi teribile de astea. 

E păcat că nu jucăm cu Chindia cu spectatori, apoi se întâmplă din nou şi luăm pedeapsă şi mai mare. Vina aparţine celor care au aruncat, dar nu consider că e cazul să şi amendezi, şi să închizi stadionul. Legia, care spulberase UEFA la nivel de jigniri şi ofense, în returul jucat cu noi, de play-off Chamions League, a jucat cu o peluză închisă, atât", a declarat expertul Telekom Sport. 

De altfel, liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă, a dat asigurări că incidente nu vor mai avea loc. 

Afla mai multe despre: mihai stoicamm stoicafcsb chindia targovistefcsb chindia fara spectatori 

viewscnt
Articole similare