Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB sau CFR? Bogdan Racoviţan este în discuţii ”cu o echipă din România”! Anunţul lui Marius Croitoru: ”Toţi jucătorii sunt de vânzare” | EXCLUSIV

FCSB sau CFR? Bogdan Racoviţan este în discuţii ”cu o echipă din România”! Anunţul lui Marius Croitoru: ”Toţi jucătorii sunt de vânzare” | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Invitat în studioul Telekom Sport, Marius Croitoru a discutat despre posibilitatea ca Bogdan Racoviţan să plece de la club.

FC Botoşani şi-a cultivat o reputaţie de club care aduce jucători pe gratis, sau pe sume infime, şi îi creşte până în punctul în care sunt pregătiţi să plece.

Fie că sunt vânduţi pe sume importante, ca Moruţan sau Haruţ, sau că pleacă liberi de contract, precum Keyta, fotbaliştii ce trec prin ograda lui Marius Croitoru ies de cele mai multe ori mai câştigaţi.

Un nou jucător necunoscut pe care formaţia moldoveană l-a adus la un nivel impresionant este Bogdan Racoviţan, cetăţeanul francez care evoluează pentru naţionala de tineret a României.

Adus de la Dijon, fiind născut acolo, fundaşul central s-a impus rapid în primul 11 al celor de la Botoşani, iar, după nici măcar un an la club, apărătorul poate deja părăsi clubul.

Marius Croitoru a anunţat că fundaşul cu origini franţuzeşti este în discuţii cu ”o echipă din România”, iar, realist, antrenorul se referă la CFR sau FCSB.

Bogdan Racoviţan este în discuţii ”cu o echipă din România”

Nicio altă echipă nu dispune de fondurile necesare pentru a plăti sumele dorite de Valeriu Iftime şi este puţin probabil ca fundaşul să fie dispus să plece altundeva în Liga 1 în afara celor doi giganţi.

Niciodată nu a plecat un jucător de la Botoşani (n.r fără să aibă un înlocuitor), decât acum în vară, când au plecat 14 fotbalişti în două săptămâni cât am avut vacanţă.

Am plecat în cantonament cu 18 fotbalişti, din care şase juniori, dar nu m-am plâns niciodată. Este o realitate, datoria antrenorului e să cauţi variante, să le găseşti, după care să faci rezultate.

Sunt ferm convins că vor veni alţii care aşteaptă la uşă. (n.r. Racoviţan ar putea să plece?) Toţi jucătorii sunt de vânzare.

Sunt discuţii cu o singură echipă din România, pentru că e un jucător bun, un jucător de lot naţional şi e normal să fie căutat, lumea se uită cu atenţie la jucători români, pentru că sunt greu de găsit”, a declarat Marius Croitoru, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: bogdan racoviţan 

viewscnt
Articole similare