Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, la un pas de a fi dat afară! Românul a fost făcut praf în presa din Turcia: ”Un om fals şi dansator din buric, nu antrenor”

Şumudică, la un pas de a fi dat afară! Românul a fost făcut praf în presa din Turcia: ”Un om fals şi dansator din buric, nu antrenor”

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică este aproape de a fi demis de Yeni Malatyaspor, după ce a pierdut 2-6, acasă, ultimul meci din campionat.

Marius Şumudică şi-a început ideal mandatul la Yeni Malatyaspor, cu două victorii din primele două partide.

După ce a fost ridicat în slăvi de fanii echipei, formaţia pregătită de român a început să scârţâie, iar în ultima etapă s-a făcut cu adevărat de râs.

Malatyaspor a pierdut pe teren propriu, scor 2-6, confruntarea cu Alanyaspor, meci în urma căruia Şumudică a fost surprins luându-şi adoi de la fani.

Jurnalistul Fehmi Özgüler, care l-a mai criticat în trecut pe tehnicianul român, a publicat un editorial prin care îl făcea praf pe fostul antrenor de la Astra sau CFR, numindu-l un ”om fals şi dansator din buric” mai degrabă decât un antrenor.

Şumudică a fost făcut praf în presa din Turcia

"Malatyaspor, care speră să evite retrogradarea, l-a adus ca pe un salvator. Când a ajuns, a câştigat un meci sau două, iar apoi a făcut mare spectacol, şi-a ridicat jucătorii în slăvi.

Apoi, după câteva rezultate nefavorabile, i-a criticat fără milă pe jucătorii pe care anterior îi lăudase, spunând că 'unii jucătorii nu sunt de campionatul Turciei, am nevoie de 7-8 fotbalişti'.

A început să se gândească apoi cum îşi poate aduce jucătorii pe care îi vrea. Cum poţi să motivezi nişte jucători pe care îi critici? Bineînţeles că nu poţi.

După ce a încasat şase goluri cu Alanyaspor pe teren propriu, Şumudică şi-a dat jos de la gât fularul lui Malatyaspor şi l-a pus în buzunar, uitându-se către public şi parcă spunând: 'Gata, mi-am terminat treaba aici'.

Ulterior, Şumudică şi-a revenit în fire, a renunţat la demisie şi s-a întors la 180 de grade când şi-a dat seama câţi bani ar încasa din transferurile jucătorilor. 

Şumudică, nu e vina ta. Vina este a preşedintelui şi a conducerii lui Malatyaspor, care i-a oferit o şansă unei persoane necalificate ca tine.

Şumudică, tu eşti un om fals şi un dansator din buric, nu un antrenor", a scris Fehmi Özgüler.

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare