Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi Dinamo, asemănate de Răzvan Lucescu: ”Sunt importante. E mult mai interesant când aceste echipe cu tradiţie mare fac performanţă”

FCSB şi Dinamo, asemănate de Răzvan Lucescu: ”Sunt importante. E mult mai interesant când aceste echipe cu tradiţie mare fac performanţă”

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul Răzvan Lucescu (54 de ani) a revenit în România şi a fost întrebat de jurnalişti să-şi exprime un punct de vedere cu privire la cele întâmplate recent în fotbalul românesc.

Răzvan Lucescu s-a întors în România, sâmbătă, 23 decembrie, pentru a-şi petrece zilele de vacanţă şi sărbătorile de iarnă alături de famile.

Iar antrenorul român a fost aşteptat de jurnalişti la sosirea în ţară, iar printre mai multe subiecte abordate a fost şi cel legat de Superliga României.

Astfel, Răzvan Lucescu a vorbit despre lupta la titlu acolo unde FCSB este mare favorită, dar şi despre salvarea de la retrogradare, cu accent pe Dinamo.

”Nu-l văd. Jucăm duminică, joi, duminică, joi. Meciuri de analizat, meciuri de văzut, adversari de văzut. N-am timp să mă uit, ca să fie şi asta clar. N-am ce să comentez

Play-off-ul e diferit în România. Iar faptul că se înjumătăţesc punctele dă speranţe oricărei echipe să se bată în continuare sau la titlu sau la evitarea retrogradării.

La fel putem vorbi şi despre Dinamo. Sunt echipe importante pentru campionatul românesc. E mult mai interesant când aceste echipe cu tradiţie mare sunt prezente şi fac performanţă”, a declarat Lucescu Jr., la revenirea în ţară.

PAOK Salonic, echipa condusă de Răzvan Lucescu, este lider în campionatul din Grecia, cu 35 de puncte după 15 etape, şi calificată în optimile Conference League.

Afla mai multe despre: superligarazvan lucescufcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare