Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB transferă încă un fundaş stânga! MM: "Suntem aproape să-l dublăm pe Radunovic" | EXCLUSIV

FCSB transferă încă un fundaş stânga! MM: "Suntem aproape să-l dublăm pe Radunovic" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că echipa se blindează pe postul de fundaş stânga, unde Risto Radunovic a pus monopol. Gigi Becali transferă încă un fundaş stânga.

FCSB transferă din nou! Gigi Becali îi aduce rival lui Risto Radunovic

FCSB a părăsit preliminariile Conference League înainte de play-off, iar echipei i-au mai rămas doar competiţiile naţionale. 

Gigi Becali s-a lăudat, în ultimele săptămâni, cu forma echipei sale, după ce a ajuns pe primul loc în Superliga, iar pentru a asigura echilibrul necesar la echipă a decis să facă al cincilea transfer, pe începutul de sezon. 

După Ngezana, Chiricheş, Băluţă şi Djokovic, la FCSB mai vine şi un fundaş stânga, care va reprezenta principalul rival al lui Risto Radunovic.

MM Stoica a anunţat că apărătorul lateral dorit este aproape de de a semna cu FCSB şi a explicat motivele mutării. 

"Suntem aproape să-l dublăm pe Radunovic. Vine când semnează. Avem încredere în Risto, dar ce se întâmplă când se accidentează Risto? Mai e Panţîru, dar care încă nu e, mai are de tras",  a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

FCSB s-a bazat pe Risto Radunovic în nouă meciuri din acest sezon, în timp ce rezerva postului, Ionuţ Panţîru, n-a convins. De altfel, fundaşul stânga venit de la Poli Iaşi n-a jucat în acest sezon. 

Tot la Orange Sport, MM Stoica a oferit o informaţie devastatoare despre Vlad Chiricheş, accidentat în partida cu UTA

FCSB a rămas pe primul loc al Superligii, în ciuda eşecului cu 2-1 cu UTA, de la Arad, din etapa recent încheiată. Sâmbătă, de la 21:45, FCSB joacă pe Stadionul Steaua cu Universitatea Craiova, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: gigi becalitransferuri fcsbmm stoicafundas stanga transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare