Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fiica lui Roman Abramovic, mesaj total neaşteptat după ce Vladimir Putin a atacat Ucraina. Tatăl său este considerat un apropiat al preşedintelui Rusiei

Fiica lui Roman Abramovic, mesaj total neaşteptat după ce Vladimir Putin a atacat Ucraina. Tatăl său este considerat un apropiat al preşedintelui Rusieigalerie foto

Special

Comentarii

Sofia Abramovic, una dintre fiicele lui Roman Abramovic, a postat un mesaj surprinzător pe contul său de Instagram, după ce tatăl său ar fi fost ţinta sacţiunilor impuse Rusiei de Marea Britanie.

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a anunţat în urmă cu două zile lista cu oligarhii ruşi care vor fi sancţionaţi după ce Vladimir Putin a decis să invadeze Ucraina.

Iniţial, pe lista anunţată de Boris Johnson figura şi numele lui Roman Abramovic. Ulterior, premierul britanic a recunoscut că a fost o greşeală şi patronul lui Chelsea nu se află pe lista oligarhilor ruşi sancţionaţi.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU SOFIA ABRAMOVIC!

Acum, Sofia Abramovic, una dintre fiicele lui Roman Abramovic, a postat un mesaj surprinzător pe contul său de Instagram.

Ce mesaj a postat Sofia Abramovic pe contul său de Instagram. Atac la Putin

Roman Abramovic şi-a construit în anii '90 cea mai mare parte din avere, din afacerile pe care le-a avut în industria petrolului şi gazelor, din Rusia.

Patronul lui Chelsea a fost mereu considerat un apropiat al lui Vladimir Putin, mai ales după o listă publicată de Alexei Navalny - liderul opoziţiei din Rusia - care acum se află în închisoare.

Alexei Navalny a făcută publică o listă cu 35 de oligarhi ruşi care sunt consideraţi foarte apropiaţi de Vladimir Putin şi care sunt consideraţi parte din sistemul pus la cale de preşedintele Rusiei. Printre aceştia figura şi Roman Abramovic.

Zilele trecute, înainte ca Rusia să atace Ucraina, dar imediat după ce Vladimir Putin a declarat independenţa regiunilor Luhansk şi Doneţk, Marea Britanie a alcătuit o listă cu apropiaţii lui Vladimir Putin care urmau să sufere sancţiuni.

Printre altele, oligarhii ruşi vizaţi nu mai au voie să intre în Marea Britanie, iar averile lor aflate în această ţară ar urma să fie îngheţate. Din greşeală, premierul Boris Johnson a anunţat că şi Roman Abramovic se află pe această listă. Ulterior, a revenit cu clarificări şi a recunoscut că a comis o eroare.

Totuşi, Roman Abramovic a avut parte şi în trecut de probleme la intrarea în Marea Britanie, din cauza legăturilor pe care le-ar avea cu Kremlinul. În 2018, miliardarul rus a fost nevoit să-şi ia cetăţenia israeliană pentru a putea să mai intre pe teritoriul Marii Britanii.

În tot acest context, Sofia Abramovic a postat un mesaj surprinzător. Fiica lui Roman Abramovic l-a atacat pe Vladimir Putin, despre care se presupune că ar fi un apropiat al tatălui său.

Tânăra l-a acuzat pentru situaţia din Ucraina, ţară atacată de Rusia la ordinul lui Vladimir Putin:

”Putin vrea război cu Ucraina. Cea mai mare şi mai de succes mincină a propagandei de la Kremlin este că cei mai mulţi ruşi sunt alături de Putin”, a fost mesajul postat de Sofia Abramovic.

Cine este Sofia Abramovic

Născută în Rusia, în 1995, Sofia Abramovic este una dintre fiicele lui Roman Abramovic. Mai ei este Irina Vyacheslavovna Malandina, fostă stewardesă, cu care Roman Abramovic s-a căsătorit în 1991 şi de care a divorţat în 2007.

În 2003, ea şi familiei ei s-au mutat la Londra şi acum trăieşte alături de mama ei pe o proprietate din West Sussex.

Sofia Abramovic este foarte pasionată de cai şi a participat de-a lungul timpului la mai multe evenimente ecvestre.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sofia abramovic 

viewscnt
Articole similare