Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a enervat pe Vladimir Putin: ”A produs moarte pe Pământ. Nu mai poate fi controlat”. Patronul FCSB, dispus să-i ajute pe refugiaţi

Gigi Becali s-a enervat pe Vladimir Putin: ”A produs moarte pe Pământ. Nu mai poate fi controlat”. Patronul FCSB, dispus să-i ajute pe refugiaţi

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a condamnat decizia lui Vladimir Putin de a invada Ucraina şi-l aseamănă cu un personaj biblic, Irod.

Vladimir Putin a anunţat joi dimineaţă că a decis invadarea Ucrainei, o decizie aspru contestată în comunitatea internaţională.

Un mare contestar se declară şi Gigi Becali, care îl acuză pe Vladimir Putin că ”a adus moarte pe pământ”.

Gigi Becali s-a enervat pe Vladimir Putin: ”Dumnezeu o să-l judece”

Gigi Becali condamnă ferm acţiunea armatei ruse în Ucraina, care a declanşat atacul după ce Vladimir Putin a decis să invadeze ţara vecină.

Patronul FCSB spune că despre Vladimir Putin că ”este unul dintre cei mai răi oameni” şi-l compară cu personajul istori Irod, fost rege al Iudeei, care ar fi dat ordin ca toţi copiii sub 2 ani din Bethleem să fie ucişi.

„Eu nu îl pot judeca pe Putin, dar îi condamn cu tărie acţiunile. A produs moarte pe Pământ, iar Dumnezeu o să îl judece. Sunt unii oameni în istorie care sunt comparaţi cu Irod.

Acest om Irod a omorât 21.000 de prunci. Aşa sunt unii oameni în lume, iar Putin a ales să omoare oameni. Este unul dintre acei oameni răi, iar din păcate acum nu mai poate să fie controlat”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Cunoscut pentru actele de caritate, Gigi Becali spune că este dispus să-i ajute pe refugiaţii ucraineni care ajung în România:

”Nu ştiu când se va opri şi ce are de gând să facă. Nu mi s-a cerut ajutorul la refugiaţi, dar dacă o să mi se ceară telefonul meu este deschis”, a a mai spus Gigi Becali.

Rusia a început o amplă campanie militară în Ucraina după ce Vladimir Putin a anunţat oficial că vrea să dea jos administraţia de la Kiev.

Armata rusă a atacat cu tiruri de rachetă şi cu trupele care masate pe graniţa dintre Ucraina şi Rusia şi până acum au fost anunţaţi peste 180 de morţi şi sute de răniţi.

Comunitatea internaţională a condamnat vehement Rusia pentru agresiunea contra Ucrainei şi ţările occidentale au anunţat mai multe sancţiuni economice.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare