Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, Mihai Leca şi Valentin Cojocaru au plecat spre România, din cauza războiului din Ucraina. Ultimele detalii despre cei 3 români

Mircea Lucescu, Mihai Leca şi Valentin Cojocaru au plecat spre România, din cauza războiului din Ucraina. Ultimele detalii despre cei 3 români

Stranieri

Comentarii

Mihai Leca, Valentin Cojocaru şi Mircea Lucescu au decis să părăsească Ucraina după ce ţara a fost invadată de armata rusă.

Cei 3 români care îşi desfăşurau activitatea în fotbalul ucrainean au decis să revină în România, după ce Ucraina a fost atacată de armata rusă, la ordinul lui Vladimir Putin.

Campionatul Rusiei ar fi trebuit să se reia astăzi, dar toate competiţiile sportive au fost suspendate pentru cel puţin 30 de zile.

Leca, Cojocaru şi Lucescu revin acasă

Mihai Leca este legitimat la PFK Lviv, echipă care se află foarte aproape de Polonia. Fundaşul în vârstă de 29 de ani a decis astfel să plece mai întâi în Polonia, spre Varşovia, unde a ajuns deja şi unde urmează să ia un avion spre Bucureşti.

Valentin Cojocaru joacă la Dnipro-1, echipă care se află într-o zonă foarte periculoasă, foarte aproape de liniile de apărare dispuse de Ucraina în zonele de Sud şi Sud-Est. Cum spaţiul aerian a fost închis în Ucraina, portarul în vârstă de 26 de ani va reveni cu maşina.

Mircea Lucescu a plecat deja de la Kiev. El se află în maşină cu Arcadie Zaporojanu şi au ales să revină direct în România, fără să facă vreo escală în Polonia.

Iniţial, legendarul antrenor român a declarat că n-are de gând să părăsească Ucraina, însă până la urmă a fost convins să se întoarcă în România, după ce capitala Kiev a fost asaltată de armata Rusiei.

Afla mai multe despre: ucraina 

viewscnt
Articole similare