Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Filip Jianu a fost eliminat în optimile de finală ale turneului de dublu de la Wimbledon

Filip Jianu a fost eliminat în optimile de finală ale turneului de dublu de la Wimbledon

Tenis

Comentarii

Tenismenul Filip Jianu, eliminat miercuri în optimile de simplu juniori de la Wimbledon, a părăsit competiţia şi la dublu.

UPDATE | Perechea Filip Jianu/Taha Baadi (România/Canada) a fost eliminată, joi, în optimile de finală ale probei de dublu juniori din cadrul turneului de la Wimbledon. Jianu şi Baadi au fost învinşi de britanicii Arthur Fery/Toby Samuel, scor 6-2, 6-2. Meciul a durat 52 de minute. Filip Jianu a ajuns tot până în optimile de la Wimbledon şi la simplu. 


Filip Jianu şi canadianul Taha Baadi au trecut în primul tur de echipa Leandro Riedi/Dalibor Svrcina (Elveţia/Cehia), scor 6-3, 6-1, şi vor juca în optimi cu perechea britanică Arthur Fery/Toby Samuel.

Tot la dublu juniori, Nicholas David Ionel şi polonezul Wojciech Marek au fost eliminaţi în primul tur de echipa Liam Draxl/Govind Nanda (Canada/SUA), scor 7-6 (4), 7-6 (5).

Roger Federer, modelul lui Filip Jianu

Ca orice junior, şi Jianu are un model în tenis, care îl inspiră şi-l face să-şi dorească mai mult.

"Roger Federer este modelul meu şi Simona din România. Arew aproape aceleaşi atu uri ca şi mine. Se mişcă foarte bine  pe teren şi luptă şi ea foarte mult. Nu se lasă niciodată indiferent de scor.

De acum înainte mi-am propus să urc cât mai repede în concursul de seniori, o să încep să joc cât mai multe turnee de seniori şi să fac bine la următoarele grand slam-uri de juniori pe care le voi juca
", a declarat tânărul jucător pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: filip jianu 

viewscnt
Articole similare