Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Filosofia lui Burcă, pusă sub semnul întrebării în direct. ”Ei nu sunt în stare să facă asta” | EXCLUSIV

Filosofia lui Burcă, pusă sub semnul întrebării în direct. ”Ei nu sunt în stare să facă asta” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dinamo traversează o perioadă de coşmar. ”Câinii” nu au mai bătut pe nimeni din luna august şi s-au făcut în Cupa României, acolo unde au terminat la egalitate pe terenul lui FC Bihor, scor 1-1.

În sezonul trecut, Ovidiu Burcă a reuşit imposibilul şi a promovat-o pe Dinamo, după ce multe vochi din fotbalul românesc se aşteptau ca echipa să retrogradeze în Liga 3. Tehnicianul a adopat o filisofie inedită pentru fotbalul e la noi şi a preferat ca echipa sa să meargă pe cartea atacului, iar strategia sa a funcţionat, însă doar în Liga 2.

După un start de sezon în care jocul alb-roşiilor dădea mari speranţe, în ciuda rezultatelor nefavorabile, Dinamo a început să joace din ce în ce mai slab, iar planul tactic al lui Burcă a devenit contestată.

Bogdan Cosmescu dă de pământ cu strategia lui Burcă. ”Nu sunt în stare să construiască”

”Mie mi se pare că Burcă a plecat la drum cu o idee generoasă despre fotbal, dar nu poate cu aceşti băieţi pe care îi are la dispoziţie. El spune că Dinamo trebuie să atace. Nu, nu trebuie să atace. Dinamo trebuie în acest moment să se apere cu trei fundaşi centrali. Trebuie să îi prindem noi pe ei pe contraatac, nu invers. Ei nu sunt în stare să construiască”, a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

În această etapă, Dinamo va rămâne la Oradea, pentru duelul cu UTA din etapa a 15-a din Superligă. Partida este programată pe 6 noiembrie, de la 18:00, şi va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: dinamosuperligăcupa românieiovidiu burcă 

viewscnt
Articole similare